Verzuurde armspieren bij Big Game Ebro


24 april 2019 | Redactie

De boekingen voor de officiële vakantieperiodes bij Big Game Ebro zijn altijd populair. Geen wonder dat deze altijd het eerste bezet raken. Toch is het verstandig even een mailtje te sturen om te vragen of er nog plek is, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt en afzeggingen zijn er ook altijd.

 

Leuke herinnering voor later...

 

Natuurlijk is het verstandig om – mocht je in de gelegenheid zijn – net vóór of ná die officiële vakantieperiodes te boeken. Voor de meerval en de karper maakt het niks uit; die zwemmen er in groten getale rond en vieren het hele jaar door vakantie. Ook vorig jaar kwamen er veel tweemetervissen op de kant bij ‘BGE’, de gedroomde target van zowel karpervissers, zeevissers als roofvissers.

 

 

Big Game Ebro

De all-in prijs voor een week langs de Ebro bij Big Game Ebro om kanjers van meervallen vangen, is bekend. Je kunt tussendoor de Spaanse snoekbaarzen of rivierkarpers bevissen als je het sleuren aan enorme meervallen even moe bent of last krijgt van verzuurde armspieren.

 

 

Dikke tweemetervissen...

 

Halen en brengen

De crew van Big Game Ebro staat klaar om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen met alle faciliteiten aan accommodatie, catering, slaapgelegenheid en (naar wens) volledige visbegeleiding. Dankzij de nieuwe haal- en brengservice kan Big Game Ebro je tevens van het vliegveld ophalen en na je vistrip weer netjes terugbrengen

 

Trek je agenda, bel of mail en reserveer een plek!

 

 

Uitstapjes naar karper of snoekbaars...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.