Engelse Angling Trust lanceert jubileumcampagne Let’s Fish!


25 april 2019 | Redactie

Net als in Nederland doen ook de Engelsen er alles aan om het sportvissen populair te maken. De nationale Angling Trust bestaat in de huidige organisatie nu 10 jaar en vertegenwoordigt alle sportvissers van alle disciplines in Engeland en Wales en promoot het vissen voor de jeugd en families.

 

Let's Fish!

 

Ambassadeurs

Ondersteund door een leger aan ambassadeurs, waaronder schrijvers, topsporters en acteurs, vecht de Angling Trust voor de belangen van sportvissers en het milieu, de viswateren en visrechten en lobbiet bij de politiek om die belangen te verdedigen, zowel voor het zoetwatervissen als het zeevissen.

 

 

Get Fishing

Een van de speerpunten in het beleid is de jeugd aan het vissen te krijgen en te houden. Het leren vissen onder begeleiding voor kinderen en volwassenen wordt georganiseerd en gecoördineerd vanuit de website Get Fishing.  Onder het motto Let’s Fish! Is er dit jaar tevens een campagne die door het hele land ongeveer 200 visdagen organiseert tussen april en oktober waar je onder begeleiding kunt leren vliegvissen, witvissen, karpervissen of roofvissen. Mensen hoeven zich alleen maar aan te melden en voor materiaal, aas en vergunningen wordt gratis gezorgd.

 

 

Activiteiten in het hele land om te leren vissen...

 

Campagne

Ook vanuit de overheidsinstanties wordt de campagne ondersteund vanwege het belang om de jeugd ‘naar buiten te krijgen’ en de positieve werking daarvan op de gezondheid. Meer weten over de campagne en de activiteiten? Klik dan hier.

 

 

Get fishing...

 

 

De Angling Trust zet zich ook in voor de zeevisserij...

 

ZomerVISKaravaan

Natuurlijk wordt er in Nederland ook gewerkt aan allerlei activiteiten voor volwassenen en jeugd vanuit de georganiseerde sportvisserij. Zo houdt Sportvisserij Nederland dit jaar de ZomerVISKaravaan, die door het land trekt en op tal van plaatsen activiteiten organiseert.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.