Veel belangstelling voor Meerval Mania aan de IJssel


26 april 2019 | Redactie

Bij Meervalshop Tom-Cat is de belangstelling voor het meervalvissen en de materialen en technieken hiervoor goed te merken. Daarom is het een goede zaak om een dag als de Meerval Mania te houden. Deze praktijkdag aan de IJssel vindt plaats op zaterdag 8 juni 2019 met ondersteuning van Sportvisserij Oost-Nederland, Hengelsport Federatie Midden Nederland en Tom-Cat.

 

Met praktijkdemonstraties bellybootvissen, kwakhout gebruiken, verticaalvissen met wormen en nog veel meer...

 

Meerval Mania 2019 wordt gehouden bij Camping de IJsselhoeve in Veessen. Deze locatie voldeed ook als decor voor Barbeeldagen en staat nu op 8 juni in het teken van de meerval. Met veel informatie, demonstraties en standhouders met meervalmaterialen, waaronder natuurlijk de enige meervalspeciaalzaak Tom-Cat. Een ideale dag om alles tot in de puntjes uitgelegd te zien worden en gedemonstreerd te zien worden.

 

 

 

Hopelijk zijn er voldoende Canadese dauwpieren voor deze dag ingeslagen...

 

Op de Meerval Mania staan bekende meervalvissers klaar om je alle tips en trucs te geven over het meervalvissen in de Nederlandse rivieren. Montages en technieken worden belicht, zoals het werpend vissen met kunstaas, opstellingen met boeien en het vissen met onderwaterdobbers. Ook worden er demo’s bellybootvissen op meerval en verticalen vanuit de boot gegeven. Op de oever staan diverse stands met materialen en hengels van gerenommeerde merken, waaronder Meervalshop Tom-Cat. Er wordt nog gewerkt aan een lezingprogramma, die te zijner tijd wordt vrijgegeven. Houd de berichtgeving in de gaten via de websites en Facebookpagina’s van Sportvisserij Oost-Nederland, Hengelsport Federatie Midden Nederland en van Tom-Cat.

 

 

De camping bij Veessen is er klaar voor...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.