Populaire Korum Fast Mat voor de struiners weer leverbaar


02 mei 2019 | Redactie

Hij was in zeer korte tijd niet meer leverbaar, deze Fast Mat van Korum, maar nu is hij er weer. En dat tot groot genoegen van de struiners onder ons, die nu met de penhengel of de stalker-rods erop uit trekken om karper, zeelt en ander fraais op de mat te kunnen leggen. De Fast Mat is licht, handzaam en snel geopend.

 

Licht bepakt naar de waterkant dankzij Korum...

 

Fast Mat

Past daar dan een mooie karper in, is de veelgehoorde vraag? Wij vinden van wel, want eenmaal uitgevouwen is de 80 x 40 x 26 cm van deze Fast Mat een mooi maatje voor het struinwerk, en wanneer je de grotere biggen verwacht of naar Rainbow Lake gaat deze zomer, heb je vast wel een andere oplossing in je schuur liggen. Maar wellicht werkt Korum achter de schermen ook aan een XL uitvoering...

 

 

Uitvouwen, bodem erin en klaar...

 

Pop-up

Ook veel sportvissers die uitstapjes maken naar de zeelt, barbeel, of zelfs roofvis, zijn geholpen met deze ‘cradle style pop-up unhooking mat’. Hij is simpel uit te klappen vanuit een 40 x 38 x 12 cm opgevouwen staat, en nadat je de matrasbodem erin gelegd hebt is hij klaar voor gebruik.

 

Wil je zien hoe de Fast Mat werkt? Klik dan op onderstaande video.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.