LEZERSACTIE De Arendshorst: korting op visvakantie langs de Vecht


03 mei 2019 | Redactie

Nu het mooie weer is gearriveerd en de warmere maanden eraan komen, beginnen veel mensen weer aan vakantie te denken; het liefst in combinatie met vissen. Resort de Arendshorst is te vinden op een unieke locatie midden in de natuur, direct aan de Overijsselse Vecht bij Ommen. Vissen met de Vecht onder handbereik kun je vanuit je bungavan, caravan of vanaf de camping. Profiteer nu van de lezerskorting tot 24 mei 2019!

 

Voor een weekendje, midweek of week vakantie langs de visrijke Vecht...

 

Eerste rang

Een prachtige plek om te recreëren, genieten van de natuur en te ontspannen. Een park met ruime kampeerplaatsen en veel voorzieningen. Er zijn veel faciliteiten om uw verblijf op De Arendshorst nog aangenamer te maken. Voor een topvakantie op een unieke locatie voor het hele gezin of enkele dagen ertussenuit om te vissen en te fietsen, zit je op deze stek eerste rang.

 

 

Uitzicht op het water...

 

 

Voor elke sportvisser wat wils...

 

's Avonds nog even op de brasem...

Vechtdal Overijssel

Veel sportvissers gingen u voor op dit resort aan de Vecht. Foto’s van grote snoeken, karpers, brasems aan de feederhengel en mooie voorns aan de vaste stok zijn de stille getuigen. Een visstek bij uitstek. Maar ook fietsliefhebbers, kanoërs en wandelaars genieten op talloze routes van de prachtige natuur in het mooie Vechtdal Overijssel.

 

Resort de Arendshorst kent ruime kampeer- en staanplaatsen en unieke bungavans; recreatiewoningen voor 2 t/m 6 personen.

 

 

Veel snoek in deze rivier...

 

Lezersactie

De actie voor lezers van deze website omvat: 10% korting op kamperen; 15% korting op bungalows op alle verblijven tot 24 mei. De actie is niet geldig voor gemaakt boekingen en geldt niet in combinatie met andere acties. Vermeld bij de boeking ‘Lezersactie Vissen aan de Vecht’ en je komt in aanmerking voor de korting.

 

Website: www.arendshorst.nl

E-mail: info@arendshorst.nl 

Tel: 0529-453248

 

Voor een impressie en meer informatie over De Arendshorst, klik hieronder om de video te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.