Dark Waters 2: Jeremy Wade op zoek naar Alaska’s Lost River Kings


04 mei 2019 | Redactie

Zondag 5 mei volgt op Animal Planet aflevering 2 van Dark Waters, het nieuwe tv-programma van Jeremy Wade. Sportvisser, bioloog en avonturier Jeremy Wade reist naar Alaska om te onderzoeken wat er is gebeurd met de Chinookzalm, de krachtpatser onder de zalmen, ook wel King salmon genoemd.

 

Jeremy gaat terug naar Alaska op zoek naar de Chinook...

 

Alaska

In deze uitzending, getiteld ‘Alaska’s Lost River Kings’  staat de grootste van de vijf bekendste zalmen in Canada en Noord-Amerika centraal. De uitzending begint zondag 5 mei om 20 uur.

 

 

De King is de grootste van de vijf bekende zalmen in Alaska...

 

Jeremy Wade was eerder ook al eens in Alaska voor zijn serie River Monsters en gaat nu de gangen na van de King salmon...

 

Mysteries

In de nieuwe serie Jeremy Wade’s Dark Waters gaat Jeremy op zoek naar nieuwe bizarre en nog onopgeloste mysteries die schuilen onder het wateroppervlak. Al 35 jaar heeft de Engelse bioloog/sportvisser de wereld afgereisd voor series als River Monsters om mysteries op te lossen over de grootste vissen ter wereld en de verhalen over de achteruitgang van vissoorten of over vissen die de mensen angst aanjoegen.

 

 

Nieuw boek

Na al deze tv-series over onderzoeken, zoektochten en vangsten is Jeremy Wade nog altijd niet uitgeraasd en weet telkens weer nieuwe verhalen aan te boren, zoals nu in zijn Dark Waters serie op Animal Planet. Deze week is bovendien een nieuw boek van zijn hand uitgekomen. Voor de fans van Jeremy Wade is dat natuurlijk eveneens nieuws. Het boek heet ‘How to think like a fish’. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Deze week is ook het nieuwe boek 'How to Think like a Fish' uitgekomen...

 

Klik hieronder om een Facebook trailer van aflevering 2 te bekijken.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)


 

Bert

Helaas kan ik het niet zien, erg jammer dat dit achter een betaalzender zit. Dit programma verdient meer kijkers.