Wesdijk: eersteklas karpersets in de mei-aanbieding


04 mei 2019 | Redactie

De maand mei brengt weer nieuwe kortingsacties bij Wesdijk Hengelsport in Barendrecht. Deze keer drie karpersets in de aanbieding van topmerken Prologic, Okuma, Nash en Daiwa die je meteen mee naar buiten kunt nemen om te gaan vissen omdat hengel, molen en lijn de set compleet maken.

 

De prachtige goudkleurige GS 3000 of 4000 LTD van Daiwa onder je struinset bij een Nash penhengel...

 

Prologic & Okuma

Een hoogwaardige karperset die je jarenlang veel visplezier zal bezorgen heeft nu een zeer scherp prijskaartje omgehangen gekregen. Het gaat om een Prologic C2 Natura TS. Deze twaalfvoeter (360 cm) heeft een actie van 2.75 lb en is inclusief Prologic Rodmate. Onder de hengel gaat een Okuma Interceptor Big Pit molen met vier kogellagers en een inhaallengte van 103 cm per slingeromwenteling. De molen wordt voor je gevuld met een sterke groene nylonlijn. Klik hier voor de setprijs.

 

 

Een Interceptor Big Pit onder een C2 Natura TS van Prologic...

 

Prologic FTR Travel

Met de zomer en de vakanties voor de boeg is een driedelige (reis)hengel geen slechte aankoop. De Prologic FTR Travel is daarom een goede optie als set in combinatie met een Okuma Interceptor BF 5500 vrijloopmolen. De 360 cm lange 3 lb hengel (met foedraal) en de molen kun je allround gebruiken. De spoel wordt gevuld met 300 meter 35/00 Mx3 nylonlijn van Mitchell. Klik hier voor de setprijs.

 

Een driedelige FTR (reis)hengel...

Interceptor vrijloopmolen van Okuma...

 

Struinen met Nash & Daiwa

Ben je liever wat mobieler als karpervisser en ga je graag wat struinen langs veelbelovende watertjes, dan is de Nash-Daiwa set nog altijd een dijk van een setaanbieding. De Nash Scope Cork negenvoeter (270 cm) heeft een actie van 1.75 lb of 2.25 lb. De molen eronder is van het klassieke gouden model Daiwa GS LTD 3000 of 4000. De molen weegt maar 305 gram en vormt een ultralicht geheel met de lichte carbonhengel. Deze hoogwaardige struinset wordt geleverd met 30/00 Nash Zig Flo nylonlijn. Klik hier voor de setprijs.

 

De Scope van Nash is een zeer goede lichte en korte pen/stalker-hengel met een kurken handvat...

 

Goudkleurig met een prachtige houten slingerknop...

Inclusief een Nash Zig Flo lijn...

Let op: gratis Prologic PVA Kit bij iedere voorradige karperbestelling v.a. 9,95,- euro.

 

Op zoek naar andere karpermaterialen? Loop eerst eens door de vele aanbiedingen bij Wesdijk voordat je wellicht een flinke korting misloopt.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.