‘Made in Germany’ Sportex duo bij Hendriks Hengelsport


05 mei 2019 | Redactie

Hendriks Hengelsport is een van de dealers waar je de ‘Made in Germany’ carbonhengels van Sportex kunt vinden. Dat is niet alleen voor roofvissers en witvissers een merk om van te watertanden, maar zeker voor karpervissers. De zaak in Ermelo heeft twee toppers in huis van dit merk, een voor de instappers en een voor de gevorderde karpervissers.

 

Vissen met Sportex hengels; de 'Fishermans Best Choice'...

 

Fishermans Best Choice

FBC staat voor ‘Fishermans Best Choice’. De Sportex FBC Carp is nog een upgrade een fraaie allrounder voor de meeste karpervissers, zeker in de lengte 360 cm en 2.75 lb testcurve. De vernieuwde tweedelige FBC is lichter (315 gram) sterker en mooier geworden. De nieuwe ‘Helicore’ blank met nano technologie en de HT cross wikkelingen maakt hem superstrak met een mooie semi-parabolische – zeker niet keiharde - actie. Dit maakt hem nu uitermate geschikt voor de moderne karpervisserij. Klik hier voor de prijs bij Hendriks.

 

De FBC Carp...

 

 

Sportex Competition

Voor degenen die van kwaliteit houden en het karpervissen goed willen oppikken, is de Sportex Competition een ideale instaphengel. De hengel heeft een 30T carbon blank en EVA. Met de 360 cm uitvoering in de sterkte 2.75 lb kun je op elk water uit de voeten. Ook deze hengel heeft momenteel een Hendriks Actie Prijs label bij Hendriks Hengelsport en staat zelfs net onder de 100 euro aangeboden.

 

De Competition...

 

 

 

 

Klik hier om naar de website te gaan van Hendriks Hengelsport.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.