Lowrance HOOK²: gebruiksvriendelijk en betaalbaar


07 mei 2019 | Redactie

De HOOK² serie fishfinders en fishfinder/kaartplotter combo’s zijn misschien wel de meest gebruiksvriendelijke onder de geavanceerde apparaten die je als sportvisser kunt tegenkomen. Ze bieden eenvoudig te gebruiken functies en een bredere sonardekking dan gebruikelijk, en dat tegen zeer betaalbare prijzen.

 

Nauwkeurig, veelzijdig en betaalbaar...

 

Eenvoudig vis opsporen 

De HOOK² heeft een bredere sonarbundel voor meer dan twee keer de sonardekking in vergelijking met traditionele fishfinders. Deze uitgebreide dekking maakt het makkelijker vis te zien en aas in het water te volgen. Daarnaast wordt de HOOK² ook geleverd met opties voor 2-in-1 en 3-in-1 sonar. Deze geavanceerde sonaroplossingen bieden een nauwkeurige weergave van de onderwaterwereld op uitgebreide breedbeeldschermen, met vislocatie, structuren en aaslocatie, allemaal met de meegeleverde transducer. 

 

 

Voor elke visser een passende HOOK²...

 

Ook 3-in-1 instelling is mogelijk...

 

Eenvoudige bediening

Lowrance heeft de HOOK² serie volledig geautomatiseerd. Het maakt het afstemmen van de sonar overbodig dankzij één sonarinstelling waarmee meerdere visbogen worden weergegeven, zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid en doelonderscheiding. De eenvoud en nauwkeurigheid maakt deze serie ook in andere disciplines naast de varende roofvissers populair, zoals karpervissers of witvissers met een rubberboot of andere visboot, en tevens voor bellybootvissers en kajakvissers.

 

Hier een HOOK² met TripleShot transducer...

 

Eenvoudige installatie

De HOOK² is direct uit de verpakking eenvoudig te installeren; ook de sonar en andere te installeren functies. Hij beschikt standaard over een ingebouwde verbeterde basiskaart van C-Map en heeft de mogelijkheid voor aangepaste kaarten van C-Map en Navionics. De HOOK² wordt geleverd in verschillende schermformaten van 4 tot 12 inch met drie verschillende sonaropties en keuze uit modellen met kaarten of alleen waypoints. De HOOK² heeft zodoende altijd een fishfinder die bij jouw past, tegen een prijs die iedereen past!

 

Klik hieronder om een filmpje van de HOOK² te bekijken.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.