Start nieuw seizoen VIS TV XL aanstaande zondag


09 mei 2019 | Redactie

Het nieuwe seizoen van VIS TV XL staat op het punt van beginnen. Van aanstaande zondag 12 mei tot en met 7 juli zie je de kersverse avonturen die Marco Kraal en de vijf andere reporters op hun tochten door ons land beleven iedere zondag om 9.00 uur op de buis bij RTL 7. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vist Marco Kraal samen met Leo Stoutjesdijk op brasem in Amersfoort.

 

Marco vist met Leo Stoutjesdijk op brasem in de eerste aflevering van a.s. zondag...

 

Zes presentatoren

VIS TV XL beleefde vorig jaar zijn vuurdoop en is over enkele weken terug op de buis. Net als in het eerste seizoen trekken de zes presentatoren – behalve Marco Kraal zijn dat Daniël Weijers, Bard Borger, Tamme Smit, Thom Beentjes en Jan-Willem Wijers – het hele land door op zoek naar de mooiste visserijen en interessante onderwerpen binnen de sportvisserij.

 

 

Thom Beentjes...

 

 

Daniel Weijers...

 

Samengevoegd

De verschillende visserijen en onderwerpen die op diverse locaties in beeld worden gebracht, worden in de eindmontage samengevoegd tot één geheel. Het belooft een spetterend seizoen te worden met een grote keur aan vistechnieken zoals karpervissen, witvissen, streetfishing, roofvissen, vliegvissen en zeevissen.

 

 

Op karper...

 

Op snoekbaars...

Microfoon

In dit tweede seizoen gaan de presentatoren van VIS TV XL niet alleen met de hengel op pad door heel Nederland. Gewapend met een microfoon brengen zij ook bezoeken aan voor de sportvisser interessante projecten en behandelen ze onderwerpen waar de meeste sportvissers niet dagelijks mee bezig zijn.

 

 

Vliegvissen...

 

Terugkijken

Zo zoomen ze in op de migratie van Atlantische forel, is er een item over onderzoek naar de winde, krijgt de bestrijding van stroperij de aandacht en worden nieuwe wateren in de VISpas bezocht. Maar er komt nog veel meer interessants voorbij, dus zorg dat je vanaf 12 mei iedere zondag om 9:00 uur kijkt! De promo’s, extra informatie en het gratis terugkijken van eerdere afleveringen kan direct na de uitzending via de website op VIS TV Plus.

 

Kijk hieronder naar een promo van de nieuwe reeks uitzendingen.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.