Tweedehands beurs en Dumpdagen Kruidenier op 31 mei en 1 juni


11 mei 2019 | Redactie

Hengelsport Hennie Kruidenier houdt op 31 mei en 1 juni de jaarlijkse Dumpdagen. Deze dagen zijn veel hengelsportartikelen te koop met echte kortingen tot wel 70%. De kortingen zijn zowel op gebied van karpervissen, roofvissen, witvis en zeevissen, dus voor iedereen interessant. Tegelijk aan deze dagen is er de bekende Tweedehandsbeurs.

 

De Tweedehandsbeurs trekt altijd veel bezoekers...

 

Highlights

Wat er die dagen voor korting te krijgen is, is te veel om op te noemen. Toch wat highlights om je een idee te geven: karperhengels, feederhengels, spinhengels, boothengels, telescoopwerphengels, strandhengels, vaste hengels, molens, reels, laarzen, kleding, lood, schepnetten, tassen, foedralen, stoelen, stretchers, rugzakken, beetverklikkers, steunen, kunstaas, leefnetten en veel kleinmateriaal. De dumpkortingsprijzen gelden alleen op 31 mei en 1 juni zolang de voorraad strekt.

 

 

 

Tweedehands

Iedereen kan op 31 mei en 1 juni tijdens de dumpdagen zijn tweedehands hengelsportmateriaal in de zaak te koop aanbieden. Hiervoor dien je het materiaal uiterlijk 29 mei af te geven bij de winkel aan de Spoelsterstraat 45 in Haaksbergen. Je bepaalt zelf de verkoopprijs en je hoeft niet zelf aanwezig te zijn tijdens deze dagen. Wordt het artikel verkocht dan ontvang je een tegoedbon t.w.v. de verkoopprijs. Deze tegoedbon moet voor 31 augustus 2019 gebruikt worden. Niet-verkochte artikelen gaan terug naar de eigenaar.

 

Roofvishengels en kunstaas...

 

 

Karperhengels...

Kans

De ideale kans om van overtollige hengelsportartikelen af te komen en eventueel nieuwe of gebruikte materialen aan te schaffen, dus wees er op tijd bij. Voor meer informatie en om alvast wat ideetjes op te doen, klik hier voor de website.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.