Zondag 12 mei: drie visprogramma’s op televisie


12 mei 2019 | Redactie

Zondag de 12e mei staat niet alleen in het teken van Moederdag en Max Verstappen, maar is ook een prima dagje voor sportvissen op televisie. Ten eerste is daar om 9.30 uur op RTL7 de eerste aflevering van VIS TV XL, maar ook om 20 uur kun je ook de derde aflevering van Dark Waters op Animal Planet bekijken, met aansluitend op Animal Planet het programma Fish or Die.  

 

Jeremy Wade gaat op zoek naar The Outback Beast...

 

VIS TV XL

Over de inhoud van VIS TV XL berichtten we al eerder. Van zondag 12 mei tot en met 7 juli kun je de nieuwe afleveringen bekijken. Let op, dit begint om 9.30 uur en dus niet zoals eerder gecommuniceerd om 9 uur. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vist Marco Kraal samen met Leo Stoutjesdijk op brasem in Amersfoort.

 

 

Brasem en zeelt in VIS TV XL...

 

 

Dark Waters

Dark Waters van sportvisser, bioloog en avonturier Jeremy Wade beleeft zijn derde aflevering vanavond op Animal Planet om 20 uur. Jeremy gaat in deze aflevering naar de Outback van Australië,  waar een onderwaterbeest van circa twee meter iemand heeft aangevallen. Jeremy weet dat krokodillen niet in dit deel van Australië leven dus hij vraagt zich af wat kan het dan geweest kan zijn. Jeremy komt erachter dat het wellicht om een roofdier gaat waarvan hij dacht die allang was uitgestorven. Je ziet het in deze aflevering getiteld The Outback Beast. Het programma wordt op verschillende dagen herhaald op dezelfde zender.

 

 

Jeremy in Australië...

Fish or die

Meteen ook maar even wat info over het tv-programma Fish or Die op Animal Planet, waarvan je diverse afleveringen kunt zien uit seizoen 1. Zo kun je zondag 12 mei om 18.15 uur aflevering 5 bekijken.

 

 

Chris Owens en zijn vrienden Jay, Brad en Brian in 'Fish or Die'...

 

Hier meer info over dit programma: diehard visfanaat Chris Owens en zijn vrienden Jay, Brad en Brian reizen de wereld rond op zoek naar wateren waar nog nooit iemand in gevist heeft. In hun vervallen bus toeren ze naar de meest afgelegen gebieden waar ze in aanraking komen met vriendelijke bevolking, gevaarlijke drugskartels en vooral heel veel enge dieren. Zo hebben ze vernomen dat er diep in de jungles van Belize volgelopen sinkholes liggen waar gigantisch grote tarpons zwemmen, vissen die normaal alleen in de oceaan zwemmen. Via satellietbeelden zoeken ze de meest afgelegen sinkholes op en reizen erheen met de hulp van twee mannen uit het gebied die met hun machettes een weg banen door de jungle, terwijl onderweg de gevaren van het oerwoud loeren.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.