Tetra-Pod: aanhangwagen en visboot in één


14 mei 2019 | Redactie

De unieke Canadese Tetra-Pod is een waterdichte bagagewagen met een pakvermogen van 500 kg, die je in één minuut kunt uitklappen tot een 330 cm lange kunststof boot. Een superhandige oplossing voor veel reizende sportvissers, bijvoorbeeld degenen die naar Frankrijk trekken om op meerval en karper te gaan vissen.

 

Ideaal om al je visspullen in te laden...

 

Huren of kopen

Meervalshop Tom-Cat – één van de deelnemende partijen op de Meerval Mania dag van 8 juni langs de IJssel bij Veessen – is dealer van de unieke Canadese Tetra-Pod. Deze is niet alleen te koop maar ook te huur bij Tom-Cat.

 

 

En daarna uitklappen en traileren om te gaan varen...

 

 

Tetra-Pod

De Tetra-Pod kan niet alleen 500 kg bagage torsen, maar heeft bovendien een inhoud van 750 liter voor deze bagage. Als boot kan de Tetra-Pod een buitenboordmotor van maximaal 10 pk op de spiegel schroeven. Het is een ideale boot voor karpervissers of meervalvissers die een weekje naar het zuiden trekken of naar andere veelbelovende vakantie- of visplekken. Je kunt de boot gebruiken bij het uitvaren van de lijnen, ook bij het boeiensysteem voor meerval, of voor het verplaatsen van al je spullen naar een eilandje of afgelegen plek die alleen over water te bereiken is.

 

 

Even boodschappen doen...

 

Tom-Cat

Wanneer je niet in het bezit bent van een elektromotor, kun je deze (met lithium accu) ook huren bij Tom-Cat. Wil je deze Tetra-Pod reserveren of wil je meer info, neem dan contact op met Tom-Cat.

 

 

Te huur of te koop...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.