Klassieker: de Bungee rig van PB Products


21 mei 2019 | Redactie

Sommige producten uit de sportvisserij kunnen een tijdje naar de achtergrond verdwijnen of uit de nieuwskolommen verdwijnen, maar verliezen niet van hun waarde. PB Products weet daarover mee te praten met klassiekers onder de producten die naast nieuwe materialen altijd trouw aanwezig blijven om op terug te grijpen. Een daarvan is de Bungee rig. Ken je hem nog?

 

Hij is er nog steeds, en werkt als vanouds...

 

Armabraid

Schuwe karpers. Het lijkt wel of er steeds meer van komen. ’s Nachts word je zwetend wakker en peinst je suf hoe je de schuwe karpers om de tuin kunt leiden. En dan weet je het weer: de Bungee rig! De argwanende biggen de boilie langzaam op en al snel voelen ze de strekking van de onderlijn. Maar met de Bungy Rig is dat niet het geval. De onderlijn strekt zich minder plotseling (het elastiek rekt namelijk mee) en op het moment dat de Armabraid in het elastiek zich strekt schiet de haakpunt naar binnen. Te laat! Dát is de oplossing.

 

Met Armabraid 25 lb...

 

En een Short Shank Aligner haak...

 

Bungee Elastic

Na de aasopname kan een karper de haak die op deze onderlijn zit moeilijk kwijt omdat het Bungy Elastic zeer veel tegendruk creëert op de haakpunt. Hierdoor zal de karper in paniek raken en er uiteindelijk vandoor gaan met een bloedrun tot gevolg. PB Products heeft de Bungee rig kant-en-klaar in het assortiment. Bij de dealer kun je hem direct kopen en gebruiken. En je zult zien dat deze rig veel beter is voor je nachtrust…

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.