Hengelsport Pajottenland: financiering dure hengelsportmaterialen


27 mei 2019 | Redactie

De nieuwe hengelsportzaak Pajottenland (Fish’n Go) in België heeft na haar start in maart 2019 al veel liefhebbers naar de winkel in Lennik (links van Brussel) getrokken. En dat is geen toeval, want deze zaak doet er veel aan om de klanten tegemoet te komen met service, kwaliteit, en nu ook met financiering…

 

Nu ook financiering van dure hengelsportmaterialen bij Pajottenland...

 

Hengelsport Pajottenland

Je leest het goed, financiering. Hengelsport Pajottenland wil er voor elke sportvisser zijn en heeft daarom naast het grote aanbod aan merk tevens zeer goede eigen merken in huis. Niet voor niets was het succes van hun eigen voer en aas de opstap naar een eigen hengelsportzaak, waar die voerproducten als Groundbait Supreme en Breakdown pellets en Supreme Mango boilies in de schappen liggen.

 

 

Eigen merk wafters liggen nu ook in de winkel...

 

 

In vier verschillende smaken voor feedervissers en karpervissers...

 

Mango

Dit assortiment is ondertussen uitgebreid met eigen wafters. Niet alleen voor karpervissers, die wat kleiner aas willen in zetten om dressuur te doorbreken, maar zeker ook voor feedervissers die met de voerkorf of de methodfeeder zich willen onderscheiden. Verkrijgbaar in Mango, Pineapple, Supreme en Bosvruchten. Afgelopen week zijn deze in de winkel op voorraad en te zijner tijd op de webshop.

 

Met fraaie materialen bovendien van Tubertini en Colmic...

 

Financiering

En dan die financiering. De aanschaf van een wedstrijdhengel of een set goede karperhengels kan een flinke financiële aderlating zijn. Vandaar dat Hengelsport Pajottenland ook deze mensen tegemoet komt door de producten op afbetaling te kopen. Dat geldt voor de verkoop van vaste hengels, feederhengels, karperhengels, roofvishengels en viskisten vanaf 500 euro. Dat kan al in 6 maandelijkse termijnen tegen 5% rente voor producten tussen de 500 en 1000 euro. Accessoires zijn niet in de financiering inbegrepen. De financiering is goedgekeurd en beschermd door de vastgelegde voorwaarden. Lees en vraag naar die voorwaarden.

 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de contactgegevens en volg Hengelsport Pajottenland ook op Facebook voor het laatste nieuws.

 

 

En een verrassend sterke keuze aan roofvismaterialen, zoals de O.S.P. kunstaasjes voor de zeebaars......

 
 

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.