Zomervoordeel Wesdijk: geld sparen voor boilies of een snelle planga


29 mei 2019 | Redactie

Op de meeste plekken hebben de karpers gepaaid en deze hongerige horde is op zoek naar eten. Met het mooie weer kan het zomaar ineens als een trein gaan lopen met de aanbeten en vangsten, dus eraan: nu naar het water, wacht niet tot later! Wesdijk Hengelsport helpt je op weg en laat je niet te veel betalen. Kijk vooral even de aanbiedingen na en profiteer van de cadeaus bij sommige acties op de vernieuwde website.

 

Profiteer van leuke extraatjes...

 

Een greep uit de aanbiedingen leert dat er een gevarieerde uitrusting samengesteld kan worden voor het karpervissen, die je bij elkaar opgeteld zomaar tientallen euro’s laat besparen. En wat kun je allemaal doen met die uitgespaarde doekoes? Precies: een paar kilo extra boilies, een snelle planga of gewoon een mooi molentje erbij.

 

 

 

Wesdijk in Barendrecht is op Hemelsvaartsdag

van 10 tot 16 uur open!

 

 

 

Voordelige 'plug&play' hengelsets...

 

 

Gratis pop-up mais; bekijk de voorwaarden...bij aankoop van deze B-Carp Fleece stretcher (rechts) heb je die sowieso verdiend.

Gratis pop-up maïs

Goed, hier een rijtje karperaanbiedingen voor deze maand. Op hengelgebied is een combiset gauw gevonden bij deze specialist. En niet van de minste merken. Wat te denken van Prologic karperhengels met een Daiwa of DAM molen?  Je hebt al een Mitchell set rond de 35 euro voor de verjaardag van je neefje, maar ook het topsegment kent mooie combi’s. Erg goed is ook de JRC Defender Combo met Mitchell Avocat vrijloopmolen en foedraal, van 99,95 nu voor 74,95 euro. Bekijk hier het overzicht.

 

Een mooie Camo onthaakmat van Fox voor de mobiele visser...

 

Camo onthaakmat

Verder kun je besparen met de aanbieding van een Fox Camo onthaakmat voor de struinende visser (met 5 cm dik schuim) en het schitterende Prologic CC30 landingsnet, dat vanaf 169,-  euro nu onder de 100 euro is gekelderd.

 

Een Nash R3 set...

 

Robocop

Voor de beetregistratie kent Wesdijk nu een prima aanbieding op de R3 set van Nash. Je moet hem gezien hebben, want dit drietal kent een brute uitstraling en die Robocop look staat buitengewoon goed bij je hengelset. Ze zijn natuurlijk ook (afgeprijsd) los te koop maar de set is natuurlijk een droomcombi van receiver en twee melders.

 

Hier nog een drietal extra aanbiedingen:

De Prologic Commander Travel Chair: van € 99,95 voor € 69,95.

De B- Carp Fleece stretcher: van € 169,95 voor € 114,95.

Een DAM Fighter Pro Carp Holdall: van € 74,95 voor € 39,95.

 

En let op dus: bij elke aankoop op voorraad vanaf 69,- euro krijg je een gratis zakje pop-up maïs!

 

Deze beauty is nu flink gekelderd in prijs...

 

Heb je nog een ‘last minute’ aanbieding nodig, scroll dan zeker even door de tientallen pagina’s aanbiedingen voordat je te veel betaalt…en nu op naar het water! Maar mocht jij je toevallig op Hemelvaartsdag vervelen, dan kun je altijd bij de winkel in Barendrecht terecht. Deze is van 10 tot 16 uur geopend!

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.