De Visvrouwen: vandaag op RTL4 om 17 uur


15 juni 2019 | Redactie

Dit weekend vanwege een andere programmering met autosport geen VIS TV XL op RTL7 zondag, maar wel een de vierdelige tv-serie ‘De Visvrouwen’ die vandaag om 17:00 uur van start gaat op RTL 4. Prime-time nog wel, en na de WK damesvoetbalwedstrijd Nederland-Kameroen op het WK voetbal slim geprogrammeerd.

 

De Visvrouwen in actie...

 

Visvrouwen

Avontuur, hilariteit en zelfspot: daar draait het om in ‘De Visvrouwen’, het eerste visprogramma ter wereld dat puur voor en door vrouwen is gemaakt. Visvriendinnen én tegenpolen Paula Petiet en Nathalie van den Berg gaan in deze nieuwe, vierdelige serie samen op avontuur.  

 

 

Een vierdelige serie in de  stad en op het  platteland...

 

Karakters

Hoewel Paula en Nathalie beide graag vissen, zijn ze verder in alles tegengesteld. Paula is een vrouw van het platteland en bij uitstek een ochtendmens. Als verstokte wedstrijdvisser is vis vangen voor haar een serieuze kwestie. De goedlachse Nathalie – meer een vrouw van stad en strand – vindt in haar hobby vooral ontspanning. Van make-up is zij niet vies en ze is altijd in voor een wijntje. Hoe gaan deze karakters samen tijdens een visdag en wat voor gesprekken levert het op?

 

 

Kijk vanmiddag na het damesvoetballen van Oranje om 17 uur of zet je tv op 'record'....

 

Ommen

In de eerste aflevering vist én kampeert het duo Nathalie van den Berg en Paula Petiet op het platteland bij het Gelderse Ommen. In dit avontuur houden de twee het vrij eenvoudig. Vissend met de werphengel en dobber genieten ze vooral van het heerlijke weer en vervelen ze zich geen moment. Of de vis ook een beetje wil bijten onder de strakblauwe lucht? Ga het zien!

 

 

Samen aan de koffie, thee of wijn...

 

Sportvisserij Nederland

De Visvrouwen wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland, net zoals de voetbalbond KNVB wordt meer ingezet op de belangrijke doelgroep vrouwen. Meer lezen? Klik hier voor een leuk artikel over het programma op Vrouw.nl.

 

Bekijk hieronder alvast een promo van het programma.

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.