Wesdijk: karpersets voor instappers en ervaren karpervissers


25 juni 2019 | Redactie

De karper is helemaal los momenteel en als je nog geen karpervisser was dan zou je het willen worden met dit mooie weer. Bij Wesdijk Hengelsport kun je als ervaren karpervisser aan je trekken komen, maar zeker ook wanneer je het karpervissen wilt oppikken. Of als je op zoek bent naar een mooie set, met een leuk cadeau erbij…

 

Geen set, maar een complete tweedelige uitrusting voor net geen 200,- euro...

 

Juli

Wesdijk loopt al iets vooruit op de aanbiedingen van de maand juli, maar dat enthousiasme nemen we graag voor lief. Er zijn namelijk weer prachtige combisets in de aanbieding van sterke merken als Prologic, Okuma, JRC en Mitchell. Wanneer je een set aanschaft, krijg je hier tijdelijk 1 kg boilies van Nash bij cadeau.

 

 

Instant Oldskool Scopex boilies...

 

Drie combi-sets

Hier volgen drie voorbeelden van mooie sets:

De eerste betreft een Prologic C2 Natura TS hengel met Okuma Interceptor Big Pit molen. De tweedelige 360 cm lange hengel heeft een kracht van 2.75 lb; de big pit heeft een inhaallengte van 103 cm per slingeromwenteling. Je krijgt bij aanschaf een sterke groene nylonlijn en een Rodmate cadeau!

 

Een JRC Defender combi...

 

JRC Defender Rod

Een tweede set die de moeite waard is betreft een JRC Defender Rod met Mitchell Avocet Black molen. De 3 lb hengel van 30T carbon is zowel in 360 als in 300 cm uitvoering (twee- of driedelig) te koop. De Mitchell molen is al opgespoeld met nylon. Voor net geen 75 euro een prachtcadeau of instapcombi. Ook een Rod Sleeve behoort tot de aankoop van de set.

 

Met Okuma molen...(links)

 

 

Of met Mitchell molen...(rechts)

 

Travel set

De derde set is een reisset van een driedelige 3 lb Prologic FTR Travel van 360 cm met een Okuma Interceptor BF 5500. De molen is opgespoeld met 300 meter 35/00 Mx3 nylon en heeft een metalen spoel en kunststof reservespoel. Een foedraal wordt meegeleverd.

 

 

Driedelige reishengel...

 

Tweedelig compleet

Had je liever gelijk het voordeel van een complete tweedelige set in de aanbieding, dan kun je profiteren van de twee 3 lb Prologic Firestarter hengels met twee Okuma Fina Pro 355 BF molens (opgespoeld met tweemaal 300 meter 35/00 Mx3 lijn), aangevuld met twee beetmelders, banksticks, swingers, achtersteuntjes, onthaakmat, schepnet en de gratis kilo Nash boilies erbij. Deze aanbieding is afgeprijsd naar 199,95 euro…

 

De gratis kilo Nash boilies zijn trouwens ook niet mis, want het betreft de De Nash Instant Action Oldskool Scopex boillies. Deze instant vangers met de klassieke zoete Scopex geur werken als geen andere flavour.

 

Zien we jullie met een complete uitrusting aan de waterkant? Tot dan!

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.