Prologic Bank Bound 2019: trendy & carpy


26 juni 2019 | Redactie

Bij het karpervissen is de kleding altijd een issue wanneer je van het ene naar het andere seizoen overstapt. Op dit moment is de hitte niet te harden en moet je als karpervisser op zoek naar luchtige kleding. En het liefst een beetje vlotte trendy spullen natuurlijk.

 

Bank Bound; daar wil je mee gezien worden...

 

Bij Prologic heb je in de Bank Bound collectie genoeg keuze voor elk seizoen. Ook de nieuwe zomercollectie heeft voldoende aanbod aan trendy camo en ‘carpy’ kleding bij Prologic. We stellen er drie voor die je de warme dagen doorhelpen.

 

De Flat Bill Cap...

 

Flat Bill Cap

Een leuke ‘flat bill cap’ met altijd passend Flexi Fit design met zes panels, gemaakt van 97% katoen en 3% elasthan.  Aan de binnenzijde zit een stretch zweetband voor het comfort en grip. Met mooie Bank Bound badge.

 

 

Mooi T-shirt met vintage BB print...

 

Escape & Engage Tee

Een fraai donkerrood T-shirt met een mooie vintage Bank Bound print. Comfortabel draagbaar van 100% katoen in 180 gr/m². Geen irritante labeltjes aan de nek, omdat de gegevens geprint zijn aan de nekzijde.

 

Prima shorts voor in de zomer langs de waterkant...

 

Bank Bound Jersey Shorts

Een mooie groene shorts van zwaar zacht katoen (80%) en polyester (20%) in 320 gr/m².  Met elastische taille en koordriem en bekleed met dun fleece aan de binnenzijde van de achterkant. De twee zijzakken en een achterzak zijn ter decoratie.

 

Kijk voor meer informatie op de website of de Facebook pagina.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.