Nieuwe eetlustopwekkende additieven CC Moore


05 juli 2019 | Redactie

Met de Amino Acid Mix en de Vitamin & Betaine Premix brengt CC Moore twee nieuwe veelbelovende additieven uit die het de karpers zeker moeilijker gaat maken om het aas links te laten liggen. Met de juiste doses aminozuren, vitaminen en uitlustopwekkende bestanddelen een verrijking voor je aas en voer.

 

 

CC Moore blijft ontwikkelen en vernieuwen om de karper een slag vóór te blijven...

 

Amino Acid Mix

Het ronduit aasadditief Amino Acid Mix werd ontwikkeld om een sterk wateroplosbaar nutriëntenpakket te bieden boordevol aasopwekkende aminozuren die een sterke eetlusttrigger bij karper en andere witvissoorten opwekken. De toepassingen van dit product zijn legio: zowel als boilie, loose feed en bag mix ingrediënten, maar ook als coating rond je (haak)aas of opgelost in liquids om die nog attractiever te maken.

 

 

Amino Acid Mix...

 

Vitamin & Betaine Premix

Eindelijk heeft CC Moore een waardige vervanger gevonden voor het populaire product Cyprivit van een paar jaar terug! Dit nieuwe geconcentreerde additief combineert top kwaliteits Betaine poeder in een blend met enkele zorgvuldig uitgekiende vitamines om zo een uiterst attractief en uitlustopwekkend signaal uit te sturen naar onze vriend karper en andere witvis.

 

 

Vitamin & Betaine Premix...

 

Daarnaast is de bron aan vitamines en voedingsstoffen in dit product vitaal voor de karper en betreft het eigenlijk nutriënten die anders niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn via hun eigen natuurlijk voedsel. Vitamin & Betaine Premix is zo een ideaal ingrediënt voor in boilie mixes, maar zeker ook in los voer als stick mixen en particles, en al helemaal als coating rond je haakaas!

 

De nieuwe additieven zijn verkrijgbaar in potten van 50 gram en 250 gram.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.