Wesdijk: nu ook ‘drie halen twee betalen’ bij Okuma vrijloopmolens


12 juli 2019 | Redactie

Deze maand nieuwe ronde nieuwe prijzen bij Wesdijk, met een uitbreiding in de categorie ‘drie halen twee betalen’.  Dit geldt namelijk niet alleen bij diverse karperhengels, maar nu ook bij karpermolens. Mis dit niet wanneer je aan een nieuwe set hengels of molens toe bent…

 

 

Een robuuste Interceptor Bigpit van Okuma. Ook voor deze geldt: drie halen twee betalen...

 

Megadeals

Het zijn opnieuw niet de minste hengels en merken die een scherp prijsje kregen opgeplakt bij deze ronde, want zowel van Prologic (met de C.O.M/ Firestarter, Natura, Ras Evolutive en K1) als van JRC met de Cocoon en Extreme kun je onder het motto ‘drie halen twee betalen’ aanschaffen. Elke karpervisser weet dat drie of twee hengels op je rodpod de gangbare uitstalling is langs de waterkant, en wanneer je aan nieuwe hengels toe bent, kies je meestal twee of drie dezelfde. Daarom is dit een prima actie. Kijk bij de megadeals en zoek de ‘drie halen twee betalen’ aanbiedingen.

 

 

Een fraaie Ras Evolutive van Prologic...

 

 

Okuma K1 Quaser; wie zou deze tophengel niet willen met zijn fraaie Alps reelhouder. Ook voor deze geldt ‘drie halen twee betalen’.  

 

Okuma bigpits en freeliners

Het topmerk Okuma levert tal van modellen molens en heeft ook mooie bigpits en freeliners in haar gamma. Ook hiervoor geldt ‘drie halen twee betalen’ bij de volgende modellen: Okuma Interceptor Bigpit; de Okuma Interceptor Baitfeeder en de Okuma Pulzar Baitfeeder.

Bij de Interceptor Bigpit aanbieding kun je ook gratis 300 meter 35/00 MX3 Lowvis Green op de molen laten zetten. Klik hier voor een overzicht.

 

 

 

De Okuma Interceptor Bigpit met gratis Mx3 lijn…

 

Loop je de aanbiedingen langs dan vallen wel meer prachtige materialen op. Er is bijvoorbeeld een ruim assortiment voordelige Prologic schepnetten die je niet kunt laten lopen wanneer je er een nodig hebt. Klik hier voor een overzicht.

 

 

Anders nog iets? Natuurlijk! De Prologic SMX Alarm beetmelders. Per stuk extra voordelig met gratis cover erbij. Een set nodig, inclusief reciever? Ook deze is afgeprijsd.

Klik hier voor prijzen en de bestelwijze.

 

Bij bestellingen vanaf € 69,- geldt nog steeds tot eind juli een gratis kilo Nash Scopex boilies bij voorradige bestellingen! Zoek je iets anders voor je karperuitrusting? Het moet gek lopen als dat niet te vinden is tussen de vele pagina’s aanbiedingen. Klik hier voor het overzicht.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.