De Groote Vliet: een onbezorgde vakantie tussen de vissen


16 juli 2019 | Redactie

Recreatiepark De Groote Vliet in Wervershoof staat bij sportvissers al jarenlang bekend. Het park heeft niet alleen alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgde vakantie, maar ligt in een bijzonder waterrijk gebied en biedt de vakantiegasten prima viswater óp het park en rondom het park in West-Friesland. Bovendien wordt er geregeld karper uitgezet in de eigen ‘Karpervijver’.

 

Met een mooie karpervijver...

 

Op De Groote Vliet kun je vanuit de tuin van je vakantiebungalow of chalet vissen, in de genoemde Karpervijver of met huurbootjes de omgeving bevissen. Er is op het park zeelt en kruiskarper uitgezet. Een echte karpervisvakantie behoort dus zeker tot de mogelijkheden! Met een beetje mazzel maak je ook nog eens kans op 20% korting, want mensen die boeken onder de vermelding 'Visblad' kunnen een korting van 20%  op de huurprijs bij een verblijf in september t/m december 2019 (herfst- en kerstvakantie uitgezonderd) krijgen. 

 

 

 

Omgeven door water...

 

Plattegrond

Wanneer je het park op een plattegrond bekijkt, zie je dat het geheel omgeven is door kilometers vaar- en viswater: vissen op snoek, snoekbaars, karper, graskarper, brasems, voorns en ‘boerenkarper’; het is er allemaal mogelijk. Al dat viswater en die kanalen komen uit op De Groote Vliet, zodat je vanuit de tuin van je eigen chalets of bungalow een hengel kunt uitgooien en ook prachtige brasem, dikke voorn en ruisvoorn kunt vangen. Omdat er laatste jaren op het park telkens zeelt en kruiskarper is uitgezet, worden deze op het park ook vaker gevangen.

 

 

Vissen voor jong en oud...

 

Medemblik, Hoorn en Enkhuizen

Met een (gehuurde) boot kun je over kilometers vaar- en viswater trollen door de polders van West-Friesland, of lekker uit de wind achter het riet een voerplekje maken. Ben je uitgevist, dan kun je in deze omgeving van West-Friesland wandelen en fietsen of bezoekjes maken aan historische stadjes als Medemblik, Hoorn en Enkhuizen.

 

 

De gasten van het park weten ze prima te vangen rondom het park...

 

Karpervijver

Op het terrein is de Karpervijver gelegen. Vanaf je eigen steiger aan de zijkant van de vijver mag je met maximaal twee hengels per persoon vissen. Dit betreft eigen viswater waar geen vergunning voor nodig is, maar er gelden wel bepaalde regels. Wanneer je bij het huren van een bungalow of chalet aan de Karpervijver wil zitten, kun je dat aangeven bij je voorkeuren. Voor de rest van het water op het park en rondom is wel een Vispas nodig. Deze is ook op het park verkrijgbaar.

 

 

Op de karpervijver is geen Vispas nodig...

 

Reserveren

Heb je al zin in deze (karper)visvakantie lekker dicht bij huis? Reserveer dan tijdig om er zeker van te zijn dat je een fantastisch visplek huurt op dit mooie park. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact op door te bellen naar 0228-583229 of maak gebruik van het online contactformulier.

 

 

Mooie vissen op de karpervijver...

 

 

En overal kans op brasem en witvis...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.