Strategy Outback 6-leg Dreamer: met een compacte bedchair op vakantie


18 juli 2019 | Redactie

Juist in de vakantieperiode kun je een compacte extra stretcher gebruiken voor je reisgenoten,  of juist omdat je wat compactere spullen mee wilt nemen in de auto. De Strategy Outback 6-leg Dreamer compact bedchair is hierin de ideale partner. En het mooiste van alles; je koopt dit bed nu voor maar €69,95 bij een adviesprijs van maar liefst € 129,95 bij Fish Inn.

 

De Strategy Outback 6-leg Dreamer compact bedchair...

 

 

Strategy

De naam ‘compact’ heeft dit Strategy bed te danken aan zijn super compacte formaat van 200 x 75 x 34 cm. Natuurlijk is de 34 cm hoogte wel verstelbaar met de zes traploze poten die ervoor zorgen dat jij dit bed op elke ondergrond perfect vlak kunt zetten. De quick lock sluitingen zorgen ervoor dat je de hoofdsteun gemakkelijk omhoog kunt zetten. Hierdoor is deze stretcher in tegenstelling tot de ‘flat beds’ van tegenwoordig ook goed als zonnebed te gebruiken.

 

 

Stevige maar lichte constructie...

 

Bedchair

De Strategy Outback compact is verder voorzien van handige modderpoten die natuurlijk ook voorkomen dat jouw bed wegzakt in zacht (strand)zand. Het supersterke frame is ultra licht waardoor het vervoeren van jouw nieuwe bedchair een fluitje van een cent wordt. Dit bed met een adviesprijs van € 129,95 koop je nu voor € 69,95. Natuurlijk krijg je het bed snel geleverd en profiteer je van de super service van Fish Inn!

 

Wil je meer informatie of wil je het bed graag bestellen klik dan hier.

 

Wil je het ruime aanbod top kwaliteit (en vaak afgeprijsde) stoelen en stretchers van Fish Inn bekijken klik dan hier of op de afbeelding hieronder.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.