Gezocht: bedrijfsleider en opvolger bij hengelsportzaak HengelDiscount


22 juli 2019 | Redactie

Hengelsportzaak HengelDiscount in Oldemarkt in de kop van Overijssel is op zoek naar een bedrijfsleider. De 1200 m² grote winkel met een allround aanbod kan na modernisering, uitbreiding en implementatie van een grote webshop de toekomst tegemoet en zoekt een kandidaat met ondernemersambities die na een inwerkperiode ook het bedrijf kan overnemen.

 

 

Een unieke hengelsportzaak...

 

Bedrijfsleider

De bedrijfsleider die men bij HengelDiscount op het oog heeft is een harde werker (M/V) die in een onderscheidende hengelsportzaak komt te werken met een enorm assortiment en met kundig personeel. Service, advies en klantvriendelijkheid staan op nummer 1. De beoogde bedrijfsleider is iemand die bij gebleken geschiktheid het recht krijgt om op te volgen of over te nemen tegen goede condities. Hierin is alles bespreekbaar.

 

 

Ondernemer

De baan is op het lijf geschreven voor een zelfstandig ondernemer of iemand met die ambities. Een ideale uitdaging en buitenkans ook voor een echtpaar dat gezamenlijk die stap wil zetten, eventueel gecombineerd met bewoning van het naastgelegen mooie huis aan het water. Na een inwerkperiode naast de huidige eigenaren kan de kandidaat zelfstandig verder en het gezonde bedrijf voortzetten.

 

 

Uitdaging en buitenkans...

 

Voor een ondernemer en hengelsportliefhebber...

Baan in de hengelsport

Heb je interesse in deze uitdagende baan in de hengelsport, neem dan contact op met Erik Bansberg op telefoonnummer 06-14274863.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.