Avid Carp A-Spec Tech Pack: bingewatchen in de bivvy


02 augustus 2019 | Redactie

Ben je als karpervisser eenmaal geïnstalleerd aan de waterkant en je wacht op de eerste aanbeet, dan is het tijd voor ontspanning. Waar velen met een kop koffie van de rust en de natuur genieten, pakken anderen al gauw de smartphone of de tablet erbij. Welkom in 2019…

 

Zo, de hengels liggen in, nu even de bivvy-bios opzetten...

 

Relaxed

Voor de digifanaten en degenen die zelfs tijdens het vissen willen bingewatchen is de nieuwe A-Spec Tech Pack tas van Avid Carp (15 x 31 x 25 cm) wellicht een uitkomst. Je kunt er alle (digitale) elektronica in kwijt, inclusief je powerbank. Met twee USB aansluitingen en een speciaal Hardtop deksel om tablet en smartphone rechtop te zetten, kun je bovendien relaxed vanuit je stoel je smartphone of tablet bekijken terwijl je op die verlossende fluiter wacht.  

 

 

Nu eerst even een mailtje naar de baas om me ziek te melden...

 

 

Tweemaal USB kabels van binnen...

En twee USB aansluitingen van buiten...

Twee USB-kabels

De A-Spec Tech Pack is waterafstotend gemaakt van Dura-Tec materiaal voor de bescherming van al je elektronische items. De bodem is van waterdicht Stormshield materiaal. Er worden twee USB-kabels voorzien aan de zacht uitgevoerde binnenzijde die vanaf de USB aansluitingen op je apparatuur passen. De 10 mm dubbele ritssluitingen zijn ‘heavy duty’ uitgevoerd. De afmetingen bedragen 15 cm hoogte x 31 cm breedte x 25 cm lengte.

 

Avid Carp, je denkt ook aan alles…

 

Bekijk de rest van de specs in de onderstaande video.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.