Simpel en effectief: Ring Baitscrews 360 van PB Products


13 augustus 2019 | Redactie

Baitscrews van PB Products zitten al wat jaartjes in het assortiment, maar hebben nog niets aan waarde ingeboet. Je bevestigt er de boilie mee in letterlijk een handomdraai. Een eenvoudige en effectieve manier om snel en goed je aas te monteren. De Ring Baitscrews 360 zorgen er bovendien voor dat het aas 360 graden kan blijven draaien ten opzichte van de haak.

 

Tien in een verpakking...

 

Ring Baitscrew 360

De Ring Baitscrew 360 is voorzien van een maat 24 wartel plus extra ruime extra ring. Deze ring maakt het mogelijk om deze Baitscrew direct over de haakpunt en weerhaak op de haaksteel te schuiven. De ring van de Ring Baitscrew 360  op de haaksteel creëert een Blow-Out type rig. Als de karper het aas uitspuugt zal de haak in positie blijven en het aas over de steel naar buiten worden ‘geblazen’ en de punt van de haak blijft binnen.

 

 

Simpelweg vastschroeven...

 

PB Products

Je draait je aas simpelweg op de Baitscrew en je zult zien dat alles onafhankelijk van elkaar 360 graden draait. Met een prachtige aaspresentatie tot gevolg. De Ring Baitscrews 360 van PB Products zijn in drie kleuren verkrijgbaar. Er zitten tien exemplaren in één verpakking. Er is ook een versie zonder ring verkrijgbaar.

 

 

Er is ook een versie zonder ringetje...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.