Wesdijk: betaalbare karpermaterialen in elke categorie


16 augustus 2019 | Redactie

Er komt een mooie tijd aan voor het karpervissen. De zomerse dagen duren nog voort, terwijl de karpers flink blijven dooreten om doorvoed de koudere maanden in te schuiven. Karpervissen op zijn mooist. Met goede en betaalbare materialen natuurlijk, zowel voor de gevorderde bivvyklanten als de starters of herintreders. Wesdijk Hengelsport is er voor elke karpervisser in elke categorie.

 

Vass waadpakken met gratis Wader Bag...

 

En tussen de aanbiedingen zitten weer prachtige karperspullen die je bijna ‘voor de heb’ zou willen aanschaffen als ze niet ook bijzonder praktisch en onmisbaar waren bij het vissen. En besteed je voor een bedrag boven de 69,- euro aan op voorraad zijnde materialen, dan zijn er altijd leuke cadeaus bij, zoals ditmaal gratis 2x Lead Free ‘karperlood’.

 

 

Een prachtset...

 

Prachtset

Als dit geen mooie aanbieding is voor een karperset: een JRC Defender 3 lb karperhengel met Mitchell Avocet Black vrijloopmolen met aluminium spoel inclusief 33/00 lijn en nog een JRC Defender foedraal erbij. Deze combi heeft 35% korting. De hengel is zowel in 360 als in 300 cm verkrijgbaar. Klik hier voor de prijs en details. Meer karpersets aanbiedingen vind je hier.

 

 

Stevige stoelen

Op zoek naar een goede stoel voor bij het vissen? Van het merk B-Carp zijn er twee toppers in de aanbieding: de B-Carp Chair DeLuxe en de B-Carp Armrest Fleece. Beide zijn stevig, duurzaam, comfortabel en voorzien van hoofdkussen. Goed af te stellen stoelen waar je kostbare rug mee verwend wordt. Klik hier voor details.

 

 

Het lichtgewicht E 350 Lightweight Chest Wader pak van Vass...

 

Vass waadpakken

Het merk Vass is populair in de karpervisserij. Een Vass waadpak is niet alleen trendy maar eerst en vooral een kwaliteitsproduct. Een gewild waadpak van Vass is de E 350 Lightweight Chest Wader met laarzen. Deze is bijna 50 % lichter in gewicht dan de populaire Vass-Tex 700 Heavy Duty variant. Je koopt de Vass waadpakken momenteel inclusief gratis Wader Bag. Kijk hier voor een overzicht.

 

De Nash Titan Hide XL...

 

Nash bivvy

Ben je toe aan een nieuwe bivvy voor de komende tijd, dan is er tussen de vele Nash tenten een aanbieding van de Nash Titan Hide XL om eens naar te kijken; de Titan Hide XL is een compacte sterke bivvy die hoog genoeg is om ook comfortabel te zijn als nachtverblijf. Als innovatie heeft deze een intern muggengaasdak, die tevens helpt om condensatie tegen te gaan. Totaalgewicht 6.2 kg. Met onder meer twee lichtgevende pegs.

 

Siren R3 melders

Ook van Nash zijn de Siren R3 beetmelders. Deze zijn momenteel prima geprijsd als 2+1 of 3+1 sets. Topdeals voor deze moderne beetmelders die een intelligente microchip hebben die valse aanbeten reduceert. Inclusief presentation case.

 

Op zoek naar iets speciaals? Kijk dan eerst even bij de Wesdijk aanbiedingen voordat je elders te veel betaalt! Klik hier voor een overzicht.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.