Carpporter trolleys te zien bij Carpworld Kruidenier


20 augustus 2019 | Redactie

De ‘beste karpertrolleys op de markt’, zo worden ze door velen aangemerkt, en dan hebben we het over de Carpporter trolleys. Door de kwaliteit, hun ruime keuze aan modellen en zeer veel uitbreidingen en accessoires zijn de Carpporters zeer geliefd. Carpworld Kruidenier in Enschede heeft er diverse op voorraad.

 

Een mooie Carpporter verzameling in Enschede...

 

Carpporter

Er is een heel arsenaal aan accessoires om je Carpporter trolley compleet te maken en juist dat maakt hem zo populair, want zo is er niet alleen voor elke karpervisser een geschikt model, maar ook de juiste accessoires om hem geheel naar je eigen wensen uit te bouwen.

 

Tal van  accessoires...

 

Carpworld Kruidenier

Carpworld Kruidenier levert onder meer de volgende Carpporters uit voorraad: de MK2 Streamline; de Porterlite; de MK2; de MK2 Fatboy; de MK2 Big Boy Tri Porter Camou en de MK4s EVO. De Porterlite is de lichtste van deze reeks. Hij is prachtig ontworpen, zeer sterk en op een ingenieuze manier zeer compact op te vouwen.

 

De Porterlite is de lichtste...

 

En hij vouwt prachtig compact op...

 

Elektromotor

Een van de meest uitgebreide en sterke Carpporters is de MK4s EVO. Deze krachtpatser met de toevoeging EVO is een doorontwikkeling met precisielagers, triporter wielen en inclusief tas, Deluxe Y bar en elastiek. De MK4s EVO weegt 21 kg en kan ook uitgebreid worden met een elektromotor. Opgevouwen meet hij 104 x 65 cm; in uitgeschoven toestand is hij maximaal 140 cm in lengte en in breedte 107 cm.

 

Meer weten? Kijk voor prijzen op de website van Carpworld of voor details op de Carpporter website.


De supersterke en stabiele MK4s EVO...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.