Boilie Discounter: nu ook goedkoop boilies voor particulieren


27 augustus 2019 | Redactie

Met meer dan 10 jaar ervaring in de voedingsindustrie, koop je bij Boilie Discounter boilies van de beste kwaliteit. Naast de standaard eisen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), is deze leverancier  tevens IFS gecertificeerd. Dit is het hoogst haalbare kwaliteitssysteem in de voedingsindustrie. Alle ingrediënten van deze boilies zijn gegarandeerd vers en verantwoord.

 

Verse en verantwoorde boilies...

 

Particulieren

Waar voorheen alleen groothandels in heel Europa deze producten konden afnemen, biedt Boilie Discounter de boilies nu ook aan voor particulieren. Je profiteert daarom van groothandelsprijzen door de kwaliteitsboilies rechtstreeks vanuit de fabriek te bestellen zijn.

 

 

 

Goede ervaringen met de diverse smaken boilies...

 

Webshop

In de webshop van Boilie Discounter vind je een ruim aanbod van verschillende smaken betaalbare boilies.  Dat de boilies ‘betaalbaar’ zijn, betekent niet dat de kwaliteit ervan minder goed is. Doordat Boilie Discounter de boilies zelf produceert, is dit bedrijf in de gelegenheid de boilies tegen scherpe prijzen aan te bieden. Zoals gezegd konden voorheen alleen groothandels, winkeliers en andere professionals deze boilies goedkoop bestellen bij Boilie Discounter, maar nu kunnen particulieren en karpervissers dus ook goedkoop boilies aanschaffen.

 

 

Prima resultaten...

 

 

 

De nieuwe Super Krill boilies...

 

 

 

 

 

 

Super Krill: zeer eiwitrijk...

 

 

Aanbiedingen

Ondanks de lage prijzen is er elke maand ook een extra scherpe aanbieding. Door de boilies en de aanbiedingen online aan te bieden, bestel je deze eenvoudig vanaf je smartphone, pc, tablet en zelfs vanuit je bivvy langs de waterkant. Wanneer je vanachter je hengels merkt dat de boilies bijna op zijn, heb je binnen een paar dagen weer nieuwe boilies in huis!

 

Meer weten? Kijk op de website of volg Boilie Discounter op Facebook.

 

 

Snelle levering...

 

 

En snelle vangsten...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.