Skarp 2020 collectie ruim op voorraad bij Fish Inn


06 september 2019 | Redactie

Met het seizoen 2020 voor de deur heeft het merk Skarp net als de meeste karpermerken van Fish Inn de nieuwe collectie bekend gemaakt. Fish Inn heeft hier direct werk van gemaakt en heeft de complete collectie betaalbare karperspullen van Skarp met perfecte foto’s en duidelijke beschrijvingen online gezet. Ook zijn deze direct te bestellen.

 

Fraaie nieuwe Skarp-producten...

 

De Skarp Daddy Armchair

 

Stoelen

Met alle topmerken die momenteel te verkrijgen zijn is er juist weer vraag naar een merk dat de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt in het middensegment. Met Skarp stoelen in de prijsklasse van €54,95 tot €84,95 is dit gat perfect gedicht. Ondanks deze scherpe prijs zijn alle stoelen uit het Skarp pakket voorzien van een hoge kwaliteit schuimzitting en rugleuning, vier traploos verstelbare poten en een zachte fleecevoering op de armleuningen. Natuurlijk zijn alle Skarp stoelen van Fish Inn uitgevoerd met luxe modderpoten.

De Skarp Flat Bed Camo XL

 

Stretchers

Naast drie prachtige stoelen bevat de Skarp Range ook drie top kwaliteit stretchers voor super scherpe prijzen. De keuze kan hierbij gemaakt worden uit een top model zespoots flatbed, een achtpoots flatbed of zelfs een achtpoots bed met een memory foam matras. Het lichtste en meest compacte model kost €94,95 en ligt net zo goed als het bed op jouw slaapkamer. Heb je behoefte aan extra stabiliteit en stevigheid dan is het achtpoots model Skarp bed voor €99,95 absoluut een aanrader. Lig je meer nachten per jaar aan het water dan thuis in bed of heb je rugproblemen, dan is het Skarp X-Treme Light Memory Bed met een memory foam matras het perfecte bed voor jou.

 

De Skarp X-Treme Protection Mat

 

Dikke matras

Naast de producten om jouw verblijf comfortabel te laten verlopen is er ook aan de karpers gedacht. Het nieuwe Skarp programma bevat namelijk ook enkele weeg- en onthaakproducten. De Skarp X-Treme Protection Mat biedt optimale veiligheid met de hoge opstaande randen en het dikke matras dat iedere klap van de karper opvangt en maximale veiligheid garandeert. Vis je veel op schuine of onregelmatige oevers dan is de Skarp Camo Protect Cradle perfect voor jouw visserij. Deze karperonthaakmat van Fish Inn is namelijk voorzien van zes verstelbare poten zodat jouw nieuwe onthaakmat in iedere situatie perfect recht gezet kan worden.

 

De Skarp High Care Sling

 

Sling met floaters

Om jouw onthaakset helemaal af te maken hebben ze bij Fish Inn ook een bijpassende High care sling ingekocht. Met deze karper sling kun jij de karper veilig wegen, terug naar de waterkant dragen of kortstondig bewaren. De floaters zorgen ervoor dat de vis altijd recht zal blijven hangen. Met het handige koord kan de sling veilig aan een bankstick verankerd worden zodat je jouw vangst later op de gevoelige plaat kunt zetten.

 

 

Overzicht

Alle Skarp producten zijn met de grootste zorg ontwikkeld en bieden top kwaliteit terwijl je absoluut de beste prijs betaalt. Met de producten van Skarp kun je met een gerust hart naar de waterkant op jacht naar de karper van je leven!

Alle Skarp producten bekijk je hier

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.