De herfstmaanden door met de ESP Lo-Pro overwrap


09 september 2019 | Redactie

Heb je dit weekend nog een nachtje doorgehaald? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat de nachten frisser zijn geworden en dat de regen soms met bakken uit de hemel kwam. Tijd om de brolly te verruilen voor een bivvy of een overwrap bij het karpervissen. Bezitters van de populaire ESP Lo-Pro brolly kunnen voor een zacht prijsje de ‘halve wrap’ aanschaffen om rondom beschermd te zitten.

 

Hou de wind en de regen buiten je Lo-Pro met behulp van de praktische 'halve' overwrap met voordeur...

 

Compact onderkomen

Zolang het nog niet vriest kun je in de herfst en zachte wintermaanden prima blijven vissen vanuit de Lo-Pro met de bijbehorende wrap. De overwrap is van hetzelfde 210d PU nylon als de brolly en zit via een sterk elastiek vanaf de top van de brolly over de voorkant van je Lo-Pro bevestigd en met vier bijgeleverde pegs op de grond en langs twee stormpoles aan weerszijden van de deur. Dat maakt deze schuilplek tot een uiterst compact onderkomen voor de nachtbrakers.

 

Complete shelter

Zo maak je dankzij deze iets meer dan een kilo wegende overwrap een complete shelter van je Lo-Pro en kun je de herfstmaanden gewoon blijven doorvissen. De deur die in de voorzijde is gemaakt, kun je van onder tot boven openritsen en kan opgerold worden of verwijderd. Hij wordt geleverd in een handige draagzak die eenvoudig in je luggage of rugzak past.

 

 

De Lo-Pro zonder overwrap...

 

En mét overwrap...

 

Carpworld Kruidenier

Zowel de betaalbare Lo-Pro als de overwrap van ESP is te verkrijgen via Carpworld Kruidenier in Enschede.

 

 

Hieronder een video over het opzetten van de Lo-Pro en de overwrap en de zomerse Mozzy Mesh...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.