Kwaliteit & kortingen op karperafdeling Zoo & Zo


11 september 2019 | Redactie

Ook bij Zoo & Zo, de omvangrijke hengelsportzaak aan de Lorentzstraat in Ede, is het najaar aangebroken en komen er aanbiedingen voorbij die een bezoek aan de winkel of de webshop de moeite waard maken. Bij diverse acties kun je kortingen tot 70% aantreffen. We laten er een paar de revue passeren.

 

Met 1000 m² ruimte aan hengelsport...

 

Dynamite Baits

Wafters en pop-ups zijn veelgebruikte haakaasjes en Dynamite Baits is een populaire leverancier van deze aasjes. Enkele smaken uit hun bekende series als The Source en The Crave hebben mooie kortingen, net als de gekende Monster Tiger Nut Red-Amo; de zoete boilie gemaakt van tijgernoten en voorzien van 10 essentiële aminozuren met tijgernotenmelk vol natuurlijke suikers, verrijkt met Red-Amo Fruit attractors.

 

 

Strategy Outback Chaser

Een mooi schepnet is een waardevol bezit. De Strategy Outback Chaser Tele Landing Net 42 heeft extra verstevigde netarmen, een olijfgroene mesh en een driedelige telescopische carbon steel met EVA handvat. De netmaat  is 108 bij 90 centimeter diep. Afgeprijsd nu extra aantrekkelijk.

 

 

Sportex hengels

Twee Sportexen die met korting worden aangeboden: de een is de vernieuwde FBC Carp (Fisherman's Best Choice) afstandhengel met de nieuwe Helicore blank; de beste kwaliteit carbon en op NANO-technologie gebaseerde fabricage. De molenhouder is van topkwaliteit aluminium en het handdeel is voorzien van Duplon. Met de bekende 10 jaar Sportex garantie op de blank.

 

Een twaalfvoeter in 2.75 lb sterkte...

 

De driedelige penhengel...

 

Exclusive Float Lite

Nog een Sportex in de aanbieding is een juweeltje van een penhengel; de 202 gram lichte Exclusive Float Lite. Een matzwarte driedelige hengel van 395 cm lengte met een 1,5 lb werpvermogen. Met premium natuurkurken handgreep, 12 SIC ogen en een geweldige parabolische actie.

 

Bekijk de webshop van Zoo & Zo voor de beste karpermaterialen van de beste merken.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.