Boilie Discounter: voor topaas en betaalbare voercampagnes


17 september 2019 | Redactie

Het bericht dat Boilie Discounter de boilies nu ook aan voor particulieren levert, na eerst alleen groothandels in heel Europa te voorzien, heeft veel reacties opgeleverd. Met name de ‘groothandelsprijzen’ van de kwaliteitsboilies zijn interessant voor voercampagnes. Ook het aanbod aan onderscheidende ‘specials’ onder de boilies biedt perspectieven voor mooie vangsten.

 

Ook deze kanjer kon er niet afblijven...

 

Kwaliteit bewaakt

De kwaliteit van de boilies wordt door Boilie Discounter goed bewaakt. Met meer dan 10 jaar ervaring in de voedingsindustrie, heeft men naast de standaard eisen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), tevens IFS certificatie. Dit is het hoogst haalbare kwaliteitssysteem in de voedingsindustrie. Alle ingrediënten van deze boilies zijn gegarandeerd vers en verantwoord.

 

 

Voercampagnes: houd ze betaalbaar...

 

Coppens pellets

Hardlopers in het aanbod zijn natuurlijk smaken als de Robin Red Garlic en de Shellfish Scopex. Mocht je benieuwd zijn naar de prijs, klik dan eens hier. Menige ‘zelfdraaier’ zal zich daarna beslist achter de oren krabben. Ook kun je via de webshop van Boilie Discounter snel aan pop-ups en (Coppens) pellets komen, en topflavours zoals de Robin gold 5 spices (Haith’s). 

 

 

Vertrouwen in je boilies...

 

De sleutel tot succes...

 

Ook pop-ups...

 

Super Krill of RR Tuna

Naast veelgebruikte smaken als de Scopex, de Aardbei Vanille en de Pineapple, vind je er zeker flavours tussen die op jouw thuiswater of target-water onderscheidend zijn of zelfs nooit gebruikt. Er is een mooi aanbod van smaken als Super Krill of RR Tuna. Deze laatste is een prima allrounder, met absolute topvismelen zoals tonijnmeel, die in combinatie met de Robin Red van Haith’s een winnende combinatie vormt.  Ook in de winter? Waarom niet? Lees de blog van Lars van der Velde er maar eens op na.  

 

Al het aanbod van Boilie Discounter is via de webshop online te bekijken en bestellen. Dus merk je dat je aas of voer bijna op is, pak dan de smartphone, pc of tablet erbij, plaats je bestelling en je bent snel weer bevoorraad.

 

 

 

Super Krill: de laatste aanwinst...

 

Ook flavours in de webshop, zoals deze Robin Gold 5 Spices...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.