Speciale aanbieding: vroegboekkorting voor de beurs in Utrecht


20 september 2019 | Redactie

De aanloop naar de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht is al in volle gang en ook dit jaar zal het beslist een mooi feest gaan worden van 29 november t/m 1 december! Wil je erbij zijn, profiteer dan nu van een E-ticket met 30% vroegboekkorting. Deze is vanaf vandaag geldig t/m woensdag 25 september 2019…

 

Als je dan tóch gaat, profiteer dan nu van de extra korting!

 

Visdriedaagse

De 18e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs komt steeds dichterbij. Duizenden sportvissers zullen er ook dit jaar naar de Jaarbeurs in Utrecht gaan voor opnieuw een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’. Als je dan tóch gaat, maak dan eenmalig gebruik van de vroegboekkorting die vanaf vandaag (20 september 2019) tot en met woensdag 25 september 2019 wordt aangeboden!

 

 

Het zal je toch maar gebeuren...

 

Korting

Je bestelt dan via deze link niet alleen een E-ticket voor maar €9,50 (exclusief €1,- servicekosten), maar je maakt tevens kans op een geweldige visreis naar IJsland t.w.v. €6000,-. Natuurlijk kun je met een E-ticket ook de lange rij bij de kassa voorbijlopen. Sta je in die rij voor een kassakaartje, dan betaal je €15,- dus tel uit je winst. Kom je met je kinderen? Tot en met 13 jaar mogen de kids gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene. 

 

In de stemming komen voor de beurs? Klik op onderstaande video.

 

 


 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.