Korum Aeronium Supa Lite Deluxe stoel: licht en degelijk


24 september 2019 | Redactie

Lichtgewicht stoelen zijn een veelgezocht product in de karpervisserij. Maar niet elke lichtgewicht chair is een duurzame. Er zijn echter maar weinig lichtgewicht stoelen die zulke goede reviews krijgen als de Aeroniums van Korum; het merk dat van mobiele ‘struinmaterialen’ een wetenschap gemaakt heeft…

 

 

Hoppa, makkelijk draagbaar, snel neergezet en dan die heerlijke matras erop...

 

Aeronium

Aeronium is de naam voor een speciale aluminiumlegering die Korum heeft toegepast in deze chairs, nadat het getest was op sterkte, duurzaamheid en op gewicht. De Aeronium was sommigen al bekend van het originele concept met een gelijknamige stoel zonder leuningen, maar nu heeft Korum de opvolger uitgebracht met een Supa Lite DeLuxe uitvoering mét armleuningen.

 

Mét super zitmatras en zelfs bekleding op de leuningen...

 

Supa Lite DeLuxe

De Aeronium Supa Lite DeLuxe heeft een waterdichte cover meegekregen, alsook een verwijderbare kussenbekleding die zowel de rug als het zitvlak van de stoel bedekt. Zelfs de armleuningen hebben een (verwijderbare) bekleding. De telescopische poten hebben aan de onderzijde compacte flexibele modderpoten. De stoel weegt 3,6 kg (met kussen 4,5 kg). De zithoogte is 90-104 cm; de breedte 54 cm en de diepte 70 cm. Wil je een nóg lichtere stoel, dan kun je altijd nog kijken naar de andere ‘gewone’ Supa Lite chair van Korum die echter geen armleuningen heeft en 2,3 kg weegt.

 

 

Sterk en duurzaam aluminium...

 

 

Stabiel en instelbaar tussen 90 en 104 cm zithoogte...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.