Prologic Dial Scales: sterk, goed leesbaar & nauwkeurig


25 september 2019 | Redactie

Prologic staat erom bekend betaalbare producten te ontwikkelen voor de soms harde praktijk van het karpervissen. Een goede unster of weegklok, eentje die precies de waarheid blijft vertellen en ook tegen een stootje kan, is daarom altijd welkom. De nieuwe Dial is dan de klok die je zoekt.

 

 

Goed leesbaar overdag en in donker...

 

Dial

Rond deze tijd druppelen er steeds meer nieuwe producten de winkels binnen. De Dial unster is daar ook bij. De Dial heeft een sterke kunststof body en een hard ‘glas’. De haak en de ring zijn van rvs. De Dial komt in twee versies; een tot 60 lb en een tot 120 lb. De zwarte achtergrond geeft duidelijk de Hi-Viz schaalverdeling en het logo aan, die zeker in donker met je hoofdlamp of andere verlichting prima oplichten.

 

 

Een prachtige schub voor Prologic productontwikkelaar Rik, een van de mensen achter de totstandkoming van de Dial...

 

 

Draai hem wel eerst precies op de 0...

 

Tot 27 of tot 54 kg

De 60 lb versie geeft natuurlijk ook de kilogrammen aan en gaat tot de 27 kilo, en geeft ook de 2 ounches en 100 grammen aan op de schaalverdeling. De 120 lb versie (tot 54 kg) geeft tot op de 4 ounches of 200 gram nauwkeurigheid aan. De binnenzijde kent geen roestende onderdelen. De Dial zelf weegt 800 gram en heeft een diameter van 17 cm.

 

Klik hieronder om een video te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.