Winkel moet leeg: laatste fase opruimingen bij Wesdijk


27 september 2019 | Redactie

De laatste fase van de opruiming gaat in bij Wesdijk Hengelsport, voordat de zaak verhuist naar elders in Barendrecht. Voor vele topproducten betaal je nu een schijntje. Daar bovenop krijg je deze maand ook nog eens een potje Nash pop-ups cadeau bij voorradige bestellingen vanaf 69 euro. Check zeker even alle superdeals, karpervissers…

 

 

 

Verhuizing

Zo’n verhuizing gaat gepaard met het motto ‘Alles moet de winkel uit’ dus zit je voor een koopje eerste rang bij deze hengelsportzaak. Er zijn fraaie hardware materialen in de aanbieding, maar let vooral ook op de ‘5 voor de prijs van 4’ aanbiedingen, die gelden voor lood en end-tackle.  

 

Hieronder enkele voorbeelden van Super Deals:

 

Daiwa GS LTD

De Daiwa GS LTD werpmolen: jawel, die Daiwa met de iconische combinatie van een gouden spoel en een zwarte behuizing, nu onder de 100 euro in de maten 3000 en 4000. Klik hier voor de prijs en details.

 

 

Vass-Tex Chest Wader Heavy Duty: een prima waadpak, nu onder de 80 euro. Klik hier voor de prijs en details.

 

Kevin Nash Siren R3 Bite Alarm, een van de betere beetmelders. Klik hier voor de prijs.

 

Prologic Cruzade Landing Net Camo, tweedelig. Onder de 40 euro? Echt waar. Klik hier voor de prijs.

 

 

B-Carp Chair Armrest Fleece, een van de beste luxe stoelen van dit merk. De helft afgeprijsd. Klik hier voor de prijs.

 

JRC Defender Combo, tweedelig. Een karperhengel, Mitchell Avocet Black molen én een sleeve erbij voor 64,95 euro? En toch klopt het. Klik hier.

 

Gratis Nash cap

En dat is natuurlijk nog lang niet alles. Kijk dus beslist even tussen de laatste aanbiedingen voor de winkel leeg gaat. En let ook op de kleding sectie. Bij aankoop van minimaal aan 99 euro kleding, krijg je een gratis  Nash cap. En wil je voordelig je tacklebox aanvullen, denk dan aan die reeds aangehaalde ‘5 voor de prijs van 4’ aanbieding op lood en end-tackle.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.