Hengelsport- en Botenbeurs: alles voor het karpervissen op Carpsquare


08 oktober 2019 | Redactie

De Hengelsport- en Botenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 is ook een top evenement voor de karpervisser. Op de Carpsquare kun je alles terugvinden wat je als karpervisser interessant vindt. Hieronder alvast een voorproefje.

 

Veel ambiance op Carpsquare tijdens de beurs in Utrecht...

 

Tijdens de beursdagen kun je genieten van nationale en internationale stands die hun producten aan jou komen tonen. Ben jij een karper-, roof-, wit-, zee- of vliegvisser? Tijdens de beursdagen worden tal activiteiten georganiseerd voor elke sportvisser, dus ook de karpervisser. Bestel alvast je ticket met 25% korting op www.carpsquare.nl

 

De buzzz

Op de Carpsquare kun je alles terugvinden voor het karpervissen. De groothandels tonen nieuwe producten voor volgend seizoen en als je wilt gaan karpervissen in het buitenland: wip dan langs bij één van de reisbureaus die karperreizen aanbieden. Elk jaar komen positieve geluiden van karpervissers over de 'buzzz' die er hangt op de gezellige Carpsquare.

 

 

Demonstraties

Diverse groothandels zoals Pro Line, Sonik, JRC en Avid Carp, tonen de nieuwste karperhengels, karpertenten, stretchers, stoelen, karperaas en nog veel meer. Daarnaast kun je in discussie met bekende karpervissers, worden er allerlei demonstraties en presentaties gegeven, maar kun je ook voordelig inkopen doen bij diverse karperspeciaalzaken. Of je nu de gehele winter doorvist op karper of je wilt voorbereiden op het komende voorjaar, de Hengelsport- en Botenbeurs is ‘the place to be’!  Tijdens de beursdagen introduceren diverse leveranciers hun nieuwste producten zodat je als karpervisser op de hoogte blijft van alle nieuwste snufjes. Hieronder wat nieuwtjes.

 

 

Daiwa Infinity Boat-Pod

De Daiwa Infinity Boat-Pod is op praktisch iedere boot te bevestigen en in te stellen in iedere gewenste houding. Er kunnen drie hengels op. Gemaakt van degelijk roestvast staal en wordt geleverd in een degelijke tas.

www.daiwa.de

 

Raptor bootrange X-Treme Black

Raptorboats heeft dit jaar een nieuwe range boten gelanceerd: de X-Treme Black. De Raptor X-Treme Black boten zijn geschikt voor de meest moeilijke en extreme omstandigheden. De boten zijn voorzien van extra dik doek (1,2 mm, 2000 decitex) en hebben een extreem hoog afwerkingsniveau, voor maximale protectie en levensduur. Ook heeft deze range zeer veel binnenruimte. De Raptor X-Treme Black range is verkrijgbaar in de maten: 200-230-270-300-330-400 cm. Op aanvraag zijn andere modellen beschikbaar.

www.raptorboats.nl  

 

 

Met The Carp Specialist naar de grote vissen...

 

The Carp Specialist

Eigenaar Bas van Klaveren vertelt: "Inmiddels zijn we vanuit The Carp Specialist al zo'n tien jaar exposant op CarpSquare in Utrecht. Het vormt vaak de symbolische afsluiting van het karperseizoen, waarbij we veel van onze gasten mogen verwelkomen die in het afgelopen jaar op onze wateren hebben gevist. Ook worden er uiteraard nieuwe plannen gesmeed voor het volgende visseizoen en leuke ervaringen uitgewisseld. Op CarpSquare presenteren we dit jaar ook diverse nieuwe betaalwateren, zowel in Nederland alsook België en verder daarbuiten.”

Mocht je het leuk vinden om eens persoonlijk kennis te maken met het team van The Carp Specialist? De koffie staat voor je klaar bij hun stand op Carpsquare.

www.thecarpspecialist.nl

 

 

RCG Carp Gear...

 

RCG Carp Gear

In rap tempo worden er sinds de start van RCG Carp Gear begin 2018 continu nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Zo zijn er ondertussen tenten, ovals, stretchers, slaapzakken, stoelen, schepnetten, onthakingsmatten, weegzakken, banksticks, voerscheppen en stelen, EVA tassen, luggage range, hardcases en li-ion accu’s verkrijgbaar. Maar zoals geschreven, het assortiment wordt ‘as we speak’ uitgebreid. Ook tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs heeft RCG Carp Gear een paar mooie primeurs bij zich en zijn er uiteraard ook mooie aanbiedingen die direct te koop zijn.

www.rcgcarpgear.com

 

De nieuwste Shimano Baitrunners...

 

Hengelsport Vught

De grootste karperwinkelier van het zuiden, Hengelsport Vught, pakt ook weer groots uit tijdens de beurs op Carpsquare. Hengelsport Vught werkt nauw samen met Hengelsport Utrecht en mag als echte karperspeciaalzaak uiteraard niet ontbreken op de Hengelsport- en Botenbeurs. Van Shimano toont Hengelsport Vught de nieuwste Baitrunners, de Big Pit, Spod en Marker werpmolens van dit merk, verder de nieuwste karperhengels, lijnen en luggage voor het karpervissen, plus nog heel veel meer. Als karpervisser mag een bezoek aan Hengelsport Vught tijdens de beurs niet op je to-do-lijst ontbreken.

www.hengelsportvught.nl


Hengelsport Van der Ven

Hengelsportzaak Van der Ven is terug op de beurs en heeft een stand in samenwerking met Sonik Sports. Dit Engelse merk wordt momenteel steeds populairder vanwege de compacte Xtractor karperhengels. Laatste nieuwtje is de Xtractor 5000 reel, een compacte bigpit werpmolen die perfect past op de Xtractor hengels. Deze werpmolen zal te zien en te koop zijn op de beurs, naast vele andere items die Sonik in de collectie heeft.

www.hengelsportzaak.com

 

 

De Xtractor 5000, een compacte bigpit werpmolen bij Van der Ven...

 

Binnenkort volgt er meer informatie over Carpsquare  en krijg je meer te weten over welke bekende karpervissers er aanwezig zullen zijn. Ook volgt nieuws over de nieuwste boilie van Proline Carp Products. Bestel nu jouw ticket online met 25% korting en maak kans op een visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. maar liefst 6000 euro!

 

 

Ook met de Best Product Awards...

 

Speciaal voor de kids

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs worden er dagelijks een Albatros hengel en 1 kg Berlok visvoer aan de eerste 250 bezoekers (t/m 16 jaar) uitgedeeld. Deze actie is mogelijk gemaakt door DRT Events, De Sportvisser Den Haag en Berlok.

 

Alvast in de stemming komen voor de beurs? Klik op onderstaande video en vergeet niet met vroegboekkorting je e-ticket te bestellen t/m 2 oktober 2019!

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.