Veel Nash aanbiedingen naast Nash 2020 primeurs bij Wesdijk


25 oktober 2019 | Redactie

Karpermerk Nash vernieuwt een groot gedeelte van haar assortiment met verbeterde kwaliteitsmaterialen. Bij Wesdijk vind je al heel veel van deze nieuwe items in de webshop, zoals de Nash Dwarf Cork en de Nash Ss4 & SS5v Sleep systems. Tegelijk kun je profiteren van scherpe prijzen op de uitlopende modellen die natuurlijk nog zeer de moeite waard zijn.

 

Nieuwe 2020 Nash producten maar ook fraaie afgeprijsde 2019 materialen...

 

Sleep systems

De genoemde Nash Dwarf Cork hengels (leverbaar derde week november) en de Nash Ss4 & SS5v Sleep systems zijn reeds te bestellen, en komen met de normaal verwachte levertijden vanuit Engeland. Ook de scherpe prijzen op de uitlopende modellen Dwarf & Scope hengels en de Nash stoelen moet je zeker even bekijken. Ga je liever voor Nash kleding, dan is het leuk te weten dat je bij aanschaf van minimaal 99 euro aan Nash kleding een Nash Panel Cap Camo cadeau krijgt.

 

Het prachtige kurk van de Dwarf Cork hengels...

Sleep systems van Nash...

 

 

Nieuwe materialen in de Nash Sleep systems range...

 

Beetmelders

Last but not least: de hoogwaardige en zeer populaire Nash R3 beetmelders zijn zeer voordelig aan te schaffen bij Wesdijk. Je koopt ze los of in een complete set. 

 

De R3 Siren sets van Nash in diverse samenstellingen...

 

 

Alle kortingen

Bovenstaande highlights van Nash zijn nog maar een fractie van alle karperaanbiedingen. Zoek je iets speciaals, loop dan even door alle kortingen heen door hier te klikken. Goed & voordelig karpervissen doe je met Wesdijk!

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.