De vangkracht van de ‘big fish’ vanger Red Mystery


28 oktober 2019 | Redactie

Een opvallend goed vangende boilie die de aandacht verdient, vinden we in het aanbod van CBB Baits onder de naam Red Mystery. De Red Mystery heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een 'big fish' aas is die het verschil keer op keer weet te maken.

 

Een mooie vis voor Philip Goller aan de Red Mystery...

 

Red Mystery

De Red Mystery bestaat voor een deel uit een mix met Robin Red en een zeer goede vismeel. Deze zorgen ervoor dat de boilie een licht pittige smaak heeft en een mooie hoeveelheid eiwitten; een zeer goede voedingsbron voor de karper. Een niet alledaags ingrediënt zorgt er mede voor dat deze boilie ook een licht vleesachtig karakter heeft.  De zeer fijne structuur van de boilie, helpt enorm mee om deze boilie te voorzien van de bait boosters, waardoor je hem een extra prikkel mee geeft die de karper zal aanzetten tot eten. Door gebruik te maken van een vismeel die zeer goed oplosbaar is, zal de Red Mystery continu een voedselsignaal afgeven.

 

 

Voedingswaarde

De boilie is perfect in te zetten voor een langere voercampagne. Zeker de lastig vangbare vissen zullen deze bol waarderen, gezien zijn perfecte voedingswaarde. Op veel moeilijk wateren maakt uniek, degelijk en voedzaam aas het verschil. De boilie voorziet voor een zeer groot deel de behoefte van de karper, waardoor hij eerder gezien zal worden als een dagelijkse maaltijd, in plaats van een snelle snack. 

 

 

Zoo & Zo

De Red Mystery wordt in diverse diameters uitgebracht en kun je ook als pop-up, mini-boilie (10 mm), dumbell, pellets, freezerbait en booster tegenkomen. Bij Zoo & Zo in Ede vind je een prima aanbod van deze topper van CBB Baits.

 

 

Een schitterende Red Mystery vis voor Rick Meulenberg...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.