Innovatieve Fold-A-Sack in nieuwe Korum Transition range


04 november 2019 | Redactie

Bij het aanschouwen van deze nieuwe innovatieve ‘Transition Fold-A-Sack’ rugzak denk je meteen aan het merk Korum. En dat klopt. Als het om mobiele luggage gaat, is dit merk als geen ander een voorloper. Door het unieke in twee delen uitvouwbare Transition rugzakmodel bij de Fold-A-Sack heb je een compacte vistas, die zowel de mobiele roofvisser, karpervisser als witvisser zal aanspreken.

 

Met veel 'ondiepe' bergruimte...

 

Wanneer je deze Transition rugzak afdoet, kun je hem in twee lage hoofdcompartimenten openvouwen, waarbij je snel toegang hebt tot enorm veel opbergmogelijkheden. Veel ruimte voor spullen, waar je normaal een schoudertas of kleine carryall voor aanschaft, kun je op deze manier in een rugzak kwijt en handig op je rug dragen. De afmetingen bedragen 45 x 36 x 27 cm.

 

 

Voor veel mobiele sportvissers is deze bagage ruim voldoende...

 

Fold-A-Sack

Naast de twee hoofdcompartimenten, zitten er op de bovenzijde van de rugzak twee klittenband aansluitingen voor het bevestigen van banksticks of een schepnet, terwijl een aantal D-ringen de mogelijkheid bieden om materialen via een karabijnhaak aan te hangen. Een Transition holster biedt nog eens ruimte aan een Transition onthaakmat. De Fold-A-Sack is compatible met de Korum ITM en andere Transition tasjes en tackleboxen.

 

 

Met bijpassende Korum luggage of pouches...

 

Transition

Deze ‘Fold-A-Sack’ is niet de enige nieuwe rugzak of tas van Korum, want er is een hele reeks nieuwe Transition luggage uitgekomen, zodat elke sportvisser hier iets op maat kan vinden. Klik hier voor een overzicht.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.