Hengelsportbeurs Kortrijk barst aanstaand weekend los


06 november 2019 | Redactie

Komend weekend zal in Kortrijk de Hengel Expo hengelsportbeurs losbarsten. Deze tweejaarlijkse hengelsportbeurs van België trekt duizenden bezoekers en kent dit jaar tal van standhouders, bekende merken, bekende sportvissers, demonstraties, lezingen en primeurs. Ook voor karpervissers uit België en Nederland is een bezoek meer dan de moeite waard.

 

Ook de bekendste Belgische karpervisser Alijn Danau is aanwezig in Kortrijk...

 

 

Karpervissers komen er bekende groothandels en merken tegen op gebied van voer & aas, hengels, molens, bivvies, luggage, kleding en kleinmaterialen en kunnen hun kennis bijspijkeren met informatie, lezingen en inkoop van allerlei producten. Let ook op de presentatie van het DWFishingTeam en Alijn Danau die onder meer zijn laatste boek ‘Bloed, zweet en granen’ zal signeren.

 

 

DWFishingTeam...

 

 

Bekijk de exposantenlijst en het programma...

 

Beloften

De gezellige grote beurs in Kortrijk biedt informatie en vertier voor jong en oud. Voor de jongeren wordt het feest nog groter gemaakt dankzij een jeugdactie van Sportvisserij Vlaanderen. Voor deze ‘beloften’ tussen 6 en 14 jaar is er zelfs een prijzenpot van 1000 artikelen beschikbaar! Bekijk hier het programma.

 

 

Voor jong en oud...

 

Standhouders

Op beide dagen start de beurs in Kortrijk om 9 uur en zal de deur sluiten op zaterdag om 18 uur en zondag om 17 uur. Klik hier voor adresgegevens en ticketverkoop.

Benieuwd naar wie de standhouders zijn in de Xpo-hallen van Kortrijk dit weekend? Klik hier voor de standhouders en exposantenlijst.

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.