SNEAK-PREVIEW: bijna 100 hectare karperwater in de Franse Alpen


26 november 2019 | Redactie

En voor maar € 7,50 naar de Hengelsportbeurs Utrecht komend weekend!

 

 

Bijna 100 hectare karperwater in de Franse Alpen! 

In de afgelopen maanden is The Carp Specialist (onder andere) druk geweest met de lancering van haar eerste betaalwater in de prachtige Franse Alpen. Aan 't eind van de week gaat het water officieel OPEN op de website voor 'de gewone bezoeker'... maar jij krijgt alvast even voorrang om als eerste het water te kunnen bekijken en jouw favoriete stekken vast te leggen middels de geheime link!

 

 

Toen The Carp Specialist het water Lac des Cordeliers dit najaar zelf bezocht waren ze enorm onder de indruk: groot, mooi, uitdagend en met potentie! Een water waar ze zelf maar al te graag vissen (6 t/m 13 juni staat al ingepland :-)) en waar ze zeker van zijn dat 't veel van de andere collega-karpervissers zal aanspreken. Lekker 'back to basic' midden in de natuur en met kans op de vangst van enkele prachtige en oersterke Franse karpers.

 

Geheime link naar het water!
 

 

Zien we jou komend weekend in Utrecht? Speciale korting voor TCS-gasten! 

 

Komend weekend vindt de jaarlijkse Hengelsportbeurs Utrecht weer plaats, en vanuit The Carp Specialist moet 't toch zeker de tiende keer zijn dat ze aanwezig zijn. Altijd buitengewoon gezellig en echt een beurs waarop ze vaak iets meer tijd hebben om in alle rust een babbeltje te kunnen maken met haar gasten. In samenwerking met de beursorganisator Dirk Drent zijn ze er bijzonder trots op jou een super-korting op de entreeprijs aan te kunnen bieden.In plaats van de reguliere entreeprijs van € 15,- betaal je met de kortingscode THECARPSPECIALIST (niet vergeten in te vullen in de online bestelling) slechts € 7,50 per ticket - excl. € 1,- servicekosten). Ze hopen jou komend weekend te zien in de Jaarbeurshallen te Utrecht!

 

Bestel hier jouw tickets voor € 7,50.
 

 

The Carp Specialist
Waalbandijk 2b
4064 CB Varik

 

Telefoonnummer Nederland: +31 (0)344 – 664 806

Telefoonnummer België: +32 (0)280 - 87432

Whatsapp +31 6 556 88 912
E-mail: info@thecarpspecialist.nl

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.