Carp Zwolle 2020: aanstaande vrijdag 31 januari van start!


28 januari 2020 | Redactie

Van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari 2020 vindt in de IJsselhallen in Zwolle Europa’s grootste en mooiste karperbeurs plaats: Carp Zwolle. Voor de karpervisser een niet te missen evenement. Drie dagen lang vullen meer dan 140 standhouders het beursoppervlak van 20.000 m². Het is alweer de 26e editie!

 

Drie dagen lang!

 

Inspiratie

Van heinde en verre reizen de karpervissers  naar Zwolle voor de opening van het karperseizoen. Veel Duitse, Engelse en Belgische liefhebbers ontmoeten elkaar jaarlijks in de IJsselhallen om min of meer de aanvang van het ‘seizoen’ in te luiden, op zoek naar inspiratie, ideeën, materialen en nieuwe producten.  Deze meer dan 140 verschillende stands worden bemand met door on- en offline magazines, groothandels, winkeliers, hengelbouwers, kunstenaars, schrijvers, visvakantie-aanbieders en nog veel meer. Kortom, alles op het gebied van karpervissen onder één dak: hengels, molens, luggage, voerboten, 'end tackle', kleding, aas of wat dacht je van visvakanties of complete boten? Ook Sportvisserij Nederland zal aanwezig zijn met een eigen stand. Klik hier voor de deelnemerslijst voor alle merken en namen.


 

Jeugdplein...

 

Uitleg

Op de beurs kun je alles aanraken, ruiken en vasthouden. Daarnaast zijn de bekende testvissers van de verschillende merken aanwezig om jou persoonlijke uitleg te geven over hun nieuwste producten. Tevens zijn er dagelijks interessante lezingen door professionele karpervissers, kun je voerboten testen in de vijver en verbeter je je werp en dril-skills op het speciale jeugdplein. Dit jeugdplein vind je in hal 5 en is helemaal ingericht voor de jeugdige karpervissers. Wil je hier meer over weten, klik dan hier

 

 

Je komt ogen te kort...

 

Visvakantie winnen

Kaarten voor Carp Zwolle kun je natuurlijk aan de deur kopen. Slimmer is het om ze van tevoren online aan te schaffen. Voor een e-ticket betaal je namelijk minder dan wanneer je hem bij de kassa koopt. Daarnaast speel je met een e-ticket automatisch mee om een visvakantie te winnen.

Klik hier om alvast je kaarten te kopen.

 

 

Koop je kaarten online, dan sta je niet in de rij bij de kassa!

 

Entreetijden

De beurs begint op vrijdag 31 januari 2020 om 9.00 uur. Zowel op vrijdag als op zaterdag is de beurs open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook op zondag 2 februari opent de beurs om 9:00 maar sluit dan een uurtje eerder, om 16.00 uur. Wil je meer weten over de 26e editie van Carp Zwolle? Bezoek dan de uitgebreide website 

www.carpzwolle.nl.

 

Klik hieronder om de trailer te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.