Prologic thermopakken voor de beste prijs bij Fish Inn!


13 februari 2020 | Redactie

Met het onstuimige weer van de laatste weken kun je niet zonder betrouwbaar thermopak aan de waterkant verschijnen. Laten de Prologic warmtepakken nu net uitblinken in stevigheid en waterdichtheid.

 

Ieder Prologic warmtepak van Fish Inn is gemaakt van de beste materialen en beschermt jou optimaal tijdens gure visdagen. Groot voordeel is dat je deze warmtepakken nu voor de beste prijs bij Fish Inn scoort!

 

Het assortiment Prologic pakken begint bij het Prologic Highgrade warmtepak. Ondanks dat dit pak het laagst geprijsd is zit het bomvol kwaliteiten zoals: bestand tegen 8000 mm waterdruk, dubbele windvanger, ruim aantal zakken en een gewatteerde voering. Daarnaast is dit karper warmtepak uitgevoerd in een carpy khaki kleur die perfect wegvalt naast de waterkant.

 

Voor de karpervisser die liever helemaal niet gezien wordt langs de waterkant is het Prologic Max5 Comfort Thermopak van € 124,95 perfect geschikt. Dit Prologic thermo pak beschikt over uitmuntende eigenschappen en is met zijn prijs onder de 125 euro perfect geschikt voor iedere karpervisser.

 

Het complete assortiment thermopakken van Fish Inn bekijk je hier.

 

Lees meer over:
Fish Inn warmtepak Prologic

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.