Revolutionaire ruggesteun


17 februari 2016 | Berend Masselink

Nash heeft de legendarische Indulgence stoelen in een nieuw jasje gestoken en voorzien van een geheel verstelbare ‘Lumbar Support’. Dat scheelt veel karpervissers overbodige rugklachten.

 

Nash ruggesteun

Lumbar Support? Voor wie het nu in Keulen hoort donderen, dit nieuwsoortige en slim bedachte LS-systeem van Nash is geplaatst aan de onderzijde van de rugleuning om zelf te kunnen bepalen hoe strak die leuning gezet moet worden. Een aanwinst voor de vissers die last hebben van hun rug, en dat zijn er helaas heel wat in onze moderne maatschappij.

 

Het hoofdeinde van de LS stoelen is nu voorzien van een kussen. De armleuningen zijn voorts voorzien van zachte en extra comfortabele hoezen. Zoals je ziet, bleek het toch mogelijk om een legende nog te verbeteren.

 

Indulgence LS

De stoelen in de Nash range die hiervan zijn voorzien (en op Carp Zwolle reeds te zien waren), zijn te herkennen aan de afkorting ‘LS’ in hun naam. Het gaat om een vernieuwde versie van de volgende classics: Indulgence Daddy Long Legs LS, Indulgence Big Daddy LS, Indulgence Recliner LS, Indulgence Recliner Big Daddy LS.

 

Kijk voor meer nieuws van Nash op de website www.nashtackle.com  

 

revolutionaire ruggesteun 2


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.