Korum schittert met nieuwe Transition Luggage


19 maart 2020 | Redactie

Korum heeft een naam hoog te houden op het gebied van luggage en dat doet het innovatieve merk opnieuw met de Transition Luggage. Deze serie met rugzakken, tassen, pouches, carryalls en foedralen is optimaal gemaakt volgens strenge maatstaven van functionaliteit, transport, styling en gebruiksgemak. Gemaakt van supersterk 600D materiaal, lichtgewicht ‘jacquard’ Ripstop buitenvakken en met storm- en watervaste delen op de vitale plekken.

 

De nieuwe Transition Luggage range...

 

Rugzak

Een van de nieuwe onderdelen uit de grote range is de Transition Rucksack. Deze is compatible gemaakt voor de Korum ITM en Transition tackleboxen en pouches. De rugzak heeft drie buitenvakken; D-ring bevestigingen en twee karabijnhaken; gevoerde dikke schouderbanden en meet in omvang 52 x 30 x 39 cm.

 

 

Compatible met de ITM en andere Korum pouches en boxen...

 

 

Optimaal gebruiksgemak en ruimtebesparend...

 

Transition holster

Het bovendeel van de rugzak is ontworpen voor een makkelijke snelle toegang tot het hoofdcompartiment. Twee klittenbandjes aan de bovenzijde bieden houvast voor een onthaakmat, banksticks of een opvouwbaar schepnet. De D-ringen en de karabijnhaken zijn afgestemd op de kleinere tassen, boxen en pouches, terwijl een nieuwe Transition holster op maat gemaakt is voor de Transition onthaakmat.

 

 

Alles bij de hand...

 

 

Ook foedralen, onthaakmatten en en pouches - en deze Transition 3 Rod Folding Quiver...

 

 

De Transition Fold-a-Sack...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.