VIS TV in twaalfde en laatste uitzending naar de Lithse Ham


21 maart 2020 | Redactie

De roofvissers onder ons zitten goed bij VIS TV. Komende zondag 22 maart richt het programma wederom de camera op roofvis, wanneer de presentatoren Marco en Daniël in deze twaalfde en laatste VIS TV-aflevering van het seizoen naar de Lithse Ham in Noord-Brabant gaan. De twee gaan hier met kunstaas op baars en roofblei, maar ook met broodkorsten op winde..

 

Wadend in de Lithse Ham, terwijl een drone van dichtbij filmt...

 

Zwembroek

In alle vroegte installeren de mannen hun basiskamp aan de oevers van de uitgestrekte Maasplas, die onder meer bekend staat om zijn grote baarzen en roofblei. Daniël vindt het water warm genoeg voor een zwembroek, terwijl Marco het bij zijn waadpak houdt. Terwijl het duo de plantenrijke ondieptes bestookt met onder meer poppers en plugjes, dromen ze hun hengels al krom. Al snel zijn de eerste rovers ook écht een feit.

 

 

Lunchtijd...

 

 

Zwembroek of waadpak?

 

Winde

Na de laatste lunch van het seizoen stappen Marco en Daniël in hun bellyboten in een poging om met broodkorsten winde te vangen. Die vissoort werkt vandaag helaas niet mee. Zodra ze terugschakelen naar het vertrouwde kunstaas, begint de teller weer te lopen. Zullen ze het seizoen met een bijzondere vangst afsluiten?

 

Je ziet het aanstaande zondag 22 maart vanaf 9.30 uur op RTL 7.

 

 

Klik hieronder voor een trailer.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.