Ultra slim: Tribal TX9


26 februari 2016 | Berend Masselink

Ultra slim is Engels voor ‘superdun’, en dat slaat 100% op de nieuwe Tribal TX9 hengel van Shimano. Dankzij het HPC300 carbon met NanoAlloy technologie gemaakt, is dit een van de meest slanke en sterkste karperhengels.

Tribal TX9

De ultieme werpeigenschappen en fraaie drilactie vormen samen een unieke allround hengel voor het karpervissen. De hengel biedt met zijn vier twaalfvoets en twee dertienvoets uitvoeringen een keuze voor elke karpervisser.

De Tribal is uitgevoerd met onder meer Fuji SIC K-type geleideogen; een slank EVA-handdeel en een 3K Woven Carbon molenhouder van eigen (Shimano) makelij. De uitvoeringen omvatten een 2,75 lb; 3 lb; 3,25 lb en Intensity uitvoering (alle twaalfvoets) en een 3 lb en Intensity uitvoering (dertienvoets). De Intensity levert extra verre inworpen.

Ultra slim: Tribal TX9 2
 

Gun metal grey

De prachtige kleur ‘gun metal grey’ maakt van de hengel een krachtig wapen voor de sterkste karpers. De sublieme werpeigenschappen worden deels toegeschreven aan het speciale 40 mm brede eerste K-type geleideoog, dat betere werpeigenschappen vormt dan de traditionele ogen in 50 mm doorsnee en ook stroppen van de lijn in dit oog vrijwel uitsluit.

Meer informatie: www.shiamno.eu

 

Ultra slim: Tribal TX9 3


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.