Even voorstellen… | Blog Roy Alofs


27 februari 2016 | Roy Alofs

Roy Alofs

Karpervisser

Mijn eerste blog gebruik ik even als een korte introductie met wat foto’s. Een blog lijkt me een uitermate geschikt platform om onze hobby met elkaar te delen.

 

Al heel wat jaren heb ik een zwak voor publicatie; zowel tekstueel maar ook vanwege de fotografie. Ik zal regelmatig updates schrijven doormiddel van korte fragmenten binnen mijn gevarieerde karpervisserij. Het zal een mengelmoes zijn van herinneringen, avonturen of vraagstukken. Het zal zich voornamelijk afspelen in mijn eigen omgeving, maar ook in het buitenland en diverse regio’s waar er het liefst nog een relatieve rust heerst.

 

Even voorstellen… | Blog Roy Alofs 2

 

Een beknopte omschrijving van mijn thuisomgeving: De Achterhoek is het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland. Deze streek wordt aan de westzijde begrensd door de rivier de IJssel. Noordelijk gezien grenst de streek aan Twente en Salland. Meer naar het oosten en zuiden is de landsgrens met Duitsland de rand van deze veelzijdige regio en haar eeuwenoude landschappen. De Achterhoek krijgt van natuurliefhebbers zeer terecht de benaming ‘coulisselandschap’. Want bossen, heidevelden, beekjes en kleine weilanden tussen houtwallen wisselen elkaar af. Achter elke bocht van een kronkelend zandweggetje verschuilt weer een nieuw en sfeervol decor tussen stokoude landgoederen en boerderijen… Daar spelen zich veel van mijn karperavonturen af. Binnenkort meer! Hieronder alvast een aantal sfeerbeelden.

 

Even voorstellen… | Blog Roy Alofs 3

 

Even voorstellen… | Blog Roy Alofs 4

 

Even voorstellen… | Blog Roy Alofs 5

 

Even voorstellen… | Blog Roy Alofs 6


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)


 

pieter

mooi man, ik ben benieuwd!